1 éve

A vírustagadók szerint Müller Cecília dublőrét oltották be

Az eddigi egyik legelképesztőbb elmélettel állt elő a vírus- és oltásellenesek pápája, Gődény György: egyik posztjában azt sejteti, hogy a minap nem Müller Cecíliát, hanem egy olyan hölgyet oltottak be a koronavírus elleni vakcinával, aki hasonlít rá, vagyis dublőrt használt a tisztifőorvos.

Egyre nagyobb blődségeket terjesztenek az oltásellenesek, élükön Gődény Györggyel. Már a gyógyszerész hívei is bőszen osztogatják a Facebook-on a patikus elméletét, hogy nem is Müller Cecíliát oltották be, hanem a hasonmását. Ezt gyakorlatilag arra alapozza, hogy egy másik maszk és egy furcsa sál volt a tisztifőorvoson.

„Nem hagy nyugodni, hogy vajon miért nem a megszokott maszkjában volt az „oltakozásakor”? „Van még több furcsaság, a vonások, a szemöldök, a haj, és más is, de az különösen szokatlan és nagyon érdekes, hogy még a nyaka is állig körbe van bugyolálva egy, a tőle megszokott szolidtól teljesen elütő ormótlan sállal...” – írja Gődény.

Fotó: Facebook

Szóval az oltásellenes véleményvezér szerint nem csak Müller Cecília szemöldöke, vonásai, de az is gyanús, hogy a tisztifőorvos maszkot váltott, és egy nem túl elegáns sálban volt szerinte. Bár konkrétan nem írja le, hogy nem Müller Cecília kapta meg az oltást, hanem valaki más, aki hasonlít rá, de sejteti. Gődény okos, hiszen így elkerülheti, hogy álhír-terjesztésért megint bevigyék a rendőrök. A hívei viszont már teljes meggyőződéssel osztogatják az oltásellenesek és vírustagadók pápájának eddigi legostobább konteóját.

Fotó: Facebook

Amellett, hogy az egész feltételezés nevetséges, még fotók alapján is, meg kell említeni, hogy Müller Cecília oltakozásáról videófelvétel is készült: bárki visszanézheti az M1 Média Klikk oldalán.

Még a dublőr sem kapott oltást

Ha ez az ostoba feltételezés, miszerint nem a tisztifőorvos kapta meg az oltást, nem lenne elég, íme Gődény híveinek újabb remekbe szabott elmélete: szerintük Müller Cecília dublőre sem kapta meg az oltást, mert a tűn rajta volt a kupak. Vagyis az ál-Cecília kamuoltást kapott. Valójában, amit sokan kupaknak vélnek, az a tűcsonk, ún. „kónusz”, azaz nem volt semmiféle kupak az injekciós tű végén. Egyébként ez a poszt már a hívek körében is kiverte a biztosítékot: irdatlanul egymásnak estek a kommentelők.

Ezen a fotón látszik, hogy amiről egyesek azt állítják, hogy egy kupak a tű végén, az valójában a „tűcsonk”, amiben a tű van. Képünk illusztráció (Fotó: Facebook)

Összedobták neki egy hírportál árát

Ahogy azt korábban a Ripost megírta: a híveire gyakorlatilag panaszáradatot zúdított, amiért nem támogatják kellőképp az ő törekvéseit, jelen esetben egy hírportál indítását anyagilag. Úgy tűnik, a hívek gyorsan a pénztárcájukhoz kaphattak, ugyanis azt, hogy nem Müller Cecíliát oltották be, hanem a dublőrét, már egy meglehetősen kamunak tűnő oldalon írták meg. Ezt a linket is megosztotta Gődény. Úgy tűnik, a jövőben itt is terjeszti majd a baromságait.

Fotó: internet

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!