Létrehozva: 2020.12.15.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Pólóval tömhette be volt szerelme száját, majd elvágta a torkát egy 23 éves férfi Kőbányán. Korábban szakított vele a lány, de egy búcsúvacsorát még tartottak a lány lakásán. Ekkor késelte halálra a férfi volt párját, akinek holttestére főnöke talált rá, őt a bíróság most hallgatta meg tanúként. A férfi azt mondta, sokkolta a látvány, a nő ugyanis összeszurkált arccal, betömött szájjal feküdt a nappali közepén.

Verte, rugdosta, majd egy kilométeren át a földön vonszolta szerelmét egy férfi Lajosmizsén. A nő belehalt a sérüléseibe. A gyilkosság estéjén a pár egy közeli kocsmában ivott, ahol a nő más férfiakkal is táncolt, amitől a férfi dühös lett. Először csak ordibált a nővel és lökdöste, majd hazafelé meg is támadta őt. Kegyetlenül végzett vele, akár élete végéig is börtönben maradhat.

Brutális kocsmai verekedést vett fel a kamera Környén. Először két férfi verekedett össze, az egyik azt mondta, hogy a másik kötekedett, még a pultosnőt is szidta. Ököllel ütötték egymást, sőt a megütött férfit a másik még a földön is fejbe akarta rúgni. Ekkor egy harmadik férfi is becsatlakozott, később pedig egy bors-spray is előkerült. Az ügyészség most azt kérte, hogy a verekedőket ítéljék pénzbüntetésre.

Megöltek és megfőztek egy pávát közmunkások Kiskörén. Erről a madár gazdája írt az egyik közösségi oldalon. Az állatot nagyon szerették a helyiek, Borisznak hívták. Most épp elkóborolt, akkor kapták el és ették meg. Az ott élők megdöbbentek, amikor megtudták, hogy mi történt, mert a páva egyfajta turista látványosságnak számított, sokan fényképezkedtek a madárral. A rendőrség már nyomoz az ügyben.

Hasba szúrta 14 éves osztálytársát egy fiú egy tatabányai általános iskolában. A tini egy korábbi sérelmét akarta így megtorolni. Szünetben odalépett haragosához és szúrt. Úgy tudjuk, előre eltervelte borzalmas tettét. Készült rá, otthonról vitt konyhakést. Még egy halállistát is készített. A rendőrök a tinit őrizetbe vették, az áldozatot a mentők kórházba vitték, megműtötték, stabil az állapota.

Megkötözte és agyonverte barátjának idős édesanyját egy férfi Dabason. Azért támadt rá, hogy megszerezze tőle a megtakarított pénzét. A tárgyalásokon mindvégig tagadta, hogy ő követte volna el a szörnyű tettet. A bíróság azonban jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte, amiből harminc év múlva szabadulhat.

 

Brutális kegyetlenséggel ölte meg nagynénjét egy férfi Pestszentimrén. Miután a nő ajtót nyitott, azonnal rátámadt. Gereblyével ütötte, megrugdosta, majd kalapáccsal halálra verte a nőt. A férfi nem volt beszámítható, amikor elkövette a gyilkosságot és súlyos személyiségzavarban szenved, ezért kényszergyógykezelésre ítélte a bíróság. Megrázó történet következik.

 

Hatalmas robbanás rázta meg a Csepel-szigetet, egyetlen másodperc alatt felrobbantottak egy toronyházat, mert a helyén épül meg a 2023-as atlétikai világbajnokságnak otthont adó stadion. Az 57 méter magas épület 44 évig állt a szigeten, de olyan rossz állapotban volt, hogy gazdaságtalan lett volna felújítani.

KUTYA MARCANGOLTA A FÉRFIT Brutálisan kiharapott egy darabot egy férfi karjából egy megvadult rottweiler Kőszegen. A férfi a saját kutyáját sétáltatta az utcán, amikor a póráz nélküli kutya rájuk támadt. A férfi ezután dolgozni sem tudott, hónapokig járt gyógytornára. Azóta is perben áll a támadó kutya gazdájával, de nem tudnak megegyezni. Ráadásul a helyiek szerint több ilyen támadás is történt a környéken és rettegnek a megvadult állattól. Nézd meg a teljes riportot! Serpenyővel és húsklopfolóval ütötte, késsel, kampóval szurkálta, majd asztallal, székekkel agyonnyomta édesanyját egy mohácsi férfi. Az 50 éves nyelvésznek nemcsak 76 éves édesanyja meggyilkolásáért kell felelnie, hanem azért is, mert orvosi diplomát hamisított magának, amivel pszichiáterként akart elhelyezkedni. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik. MUNKA KÖZBEN GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála. KÍNAI HORROR ÉTTERMET ZÁRTAK BE Kínai horroréttermet záratott be a NÉBIH Budapesten. A távol-keleti kifőzdében borzasztó állapotok uralkodtak: hatalmas volt a mocsok, a pulton és padlón hemzsegtek az ételmaradékok. Egy közelben lakó nő szerint volt, hogy a kacsákat drótra akasztották ki, majd sámlin ülve pucolták meg az udvaron. Az ellenőrök ezen kívül is rengeteg hiányosságot találtak. MÉRGEZÉS EGY KAPOSVÁRI ISKOLÁBAN Gyerekek lettek rosszul egy kaposvári általános iskolában, miután tévedésből dohányzásról leszoktató tablettát vettek be, amit az egyik kisdiák vitt be magával otthonról. Azt hitte, cukorka és megkínálta vele az osztálytársait. GYEREKEK ELŐTT LŐTTE FEJBE A KUTYÁT Gyerekek szeme láttára, légpuskával lőtt fejbe egy 65 éves férfi egy kutyát Füzesabonyban hétfőn. Az állat fejéből ömlött a vér, a lövedék a szemén keresztül a fülén jött ki. Azonnal kórházba vitték, ma (kedd) délelőtt életmentő műtéten esett át, a szemét eltávolították. A kutya gazdája ezután lemondott az állatról.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez a legnagyobb gödör, amelyet ember valaha ásott a Földön - képek

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

vg.hu

Három magyar hotel Európa legjobbjai között – mutatjuk a listát

ripost.hu

Mikor lehet füvet nyírni, és hol kötelező? Íme a szabályok

hirtv.hu

Nagyon komoly összeget utalt egy monacói bankszámlára a hídpénzbotrány kulcsfigurája

origo.hu

Hihetetlen felvétel, UFO-t rögzített egy kamera az Egyesült Államokban

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Ezreket spórolhatsz az egynapos sztrádamatricával. Mutatjuk, hogyan csináld!

INSIDER

Aggasztó: keresik a 14 éves Natáliát, nagyszülei otthonából tűnt el

INSIDER

Nyitrai Zsolt: A nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára!

INSIDER

Berobban a nyárias meleg, közel 30 fok is lehet