Létrehozva: 2020.11.20.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

Éveken keresztül molesztálta a diáklányokat a portás egy budapesti általános iskolában, sőt meg is erőszakolta őket. A 61 éves férfi edzéseket is tartott, ekkor vette rá a fiatalkorú diákokat, hogy ne az öltözőben, hanem az irodában öltözzenek át, ekkor pedig több lányt is szexuálisan bántalmazott. A férfi most beismerte bűnösségét, 11 év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Elítélte a bíróság azt a férfit, aki május végén büntetőfékezett, majd le akarta szorítani a másik autóst az M0-s autóúton. A sofőr ámokfutását rögzítette a másik autó fedélzeti kamerája. Az erőszakos sofőr egy hamis rendőrigazolványt is elővett. A bíróság most több százezer forintra büntette az agresszív sofőrt és egy évre bevonták a jogosítványát.

Kevesebben vásárolnak a boltokban annak ellenére, hogy hatalmas akciók vannak több üzletben a Black Friday miatt. Sokan ugyanis inkább megrendelik az interneten a kívánt terméket, mert a koronavírus miatt nem mernek üzletbe menni. Éppen ezért több helyen meghosszabbították az akciót és nem csak egy napos, hanem akár egy hétig, sőt néhol egy hónapig is tarthat a kedvezmény. Azt mondják, így kerülik el azt, hogy tömeg legyen a boltokban.

Akár több ezer forintot is drágulhat idén az adventi koszorú. Egy virágkötő azt mondta, amit eddig 7-8 ezerért árult, már nem tudja 10 ezer forint alatt adni. Egyszerűen nem éri meg neki. A drágulás ellenére viszont már most nagyon sokan érdeklődnek és meg is veszik az adventre szánt asztali vagy fali díszeket. A legolcsóbbak két-háromezer forintba kerülnek, a legdrágábbakért pedig akár 30, 40 ezer forintot is elkérnek.

Megkezdték a karácsonyi bejglik próbasütéseit a cukrászdákban és a pékségekben. Jövő héttől már kapható lesz ugyanis az egyik kedvenc karácsonyi sütemény. A mákos és a diós még mindig a legnagyobb kedvenc, a legtöbb helyen ebben a két ízben készítik el. Idén viszont valamivel drágább lesz a diós, egy kártevő ugyanis sok helyen tönkretette a termést, így kevesebb van a dióból és drágább is.

Egy zárlatos jakuzzi miatt gyulladt ki egy garázs és a szomszédos ház is Vácon. Az épület tetejének egy része megégett és még egy ablak is kitört. Az óriási lángokat gyorsan sikerült megfékezni. A garázs tulajdonosai nem voltak otthon, a szomszédok hívták ki a tűzoltókat. A lángokat hatalmas robbanások kísérték.

Árokba hajtottak egy lopott busszal Kulcsnál, a járatot totálkárosra törték. A busszal a sofőr leparkolt, az indítókulcsot benne hagyta, az ajtókat kívülről bezárta. A tolvaj először a településen egy villanyoszlopnak ment, majd az árokba borult vele. A tettest elfogták, egy 19 éves helyi férfi lopta el a buszt.

Életveszélyesen biciklizett egy férfi a 8-as számú főúton hétfőn délután. Az esetről videó is készült, amit egy autó utasa készített. Az út mellett nem volt leállósáv, a biciklis sehova nem tudott lehúzódni, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Egy szakember szerint már egy kisebb ütközés is életveszélyes lett volna.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

origo.hu

Németország újabb drámai világháborús lépése

borsonline.hu

Kitálalt a volt űrhajós: hátborzongató, amit a földönkívüliekről mondott

magyarnemzet.hu

Szoboszlai barátja tett róla, hogy Liverpoolban már ne reménykedjenek

ripost.hu

"A világ legkísértetiesebb otthonában élek – tele van elátkozott babákkal, sírkövekkel és koporsókkal"

hirtv.hu

Gyurcsány egykori minisztere is felbukkant Magyar Péter mögött

origo.hu

Megrázó felvétel az ukrán-orosz háborús pokolról - videó

mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

ripost.hu

Brutális buszbaleset Budapesten: ezekben a percekben is zajlik a mentés

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Viharos szél és zivatarok vetnek véget a melegnek: 10 fokot csökken a hőmérséklet

INSIDER

Újabb híresség csatlakozott a Gondosóra Programhoz

INSIDER

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

INSIDER

Sorsdöntő változás köszönt be hamarosan a szerelmi életünkben, ez vár ránk Szegedi Erika főboszorkány szerint