Létrehozva: 2020.11.18.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

KECSKÉIVEL GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT

Halálra gázolt a vonat egy pásztort Zalalövőnél, a férfit kecskéivel együtt ütötték el. A pásztor épp hazafelé ment, a síneken keresztül terelte a nyájat, a hat állatból végül három azonnal elpusztult. A férfi közeli rokona nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta: lehet, hogy a férfi elesett a kavicsokon, amikor át akart menni a síneken. Úgy tudjuk, a mozdonyvezető csak a kecskéket látta, de már hiába fékezett.

VIDEÓ: ÖKÖLLEL ÜTÖTTE A VEZETŐT

Összerugdosta a villamost, a vezetőjét pedig többször is megütötte egy részeg férfi Miskolcon. A verekedésről több felvétel is készült. A sofőr először azért szállította le a férfit, mert több utas is szólt, hogy valami baj van. Végül a sofőr gyakorlatilag lecipelte a tántorgó férfit, aki viszont ettől dühös lett és először a villamost kezdte rugdalni, majd rátámadt a sofőrre. A villamosvezető csak a Tényeknek mesélte el, mi történt.

BARÁTNŐJÉT KÍNOZTA A KECSKEGYILKOS

Korábban megkínozta, megverte és meztelenre vetkőztette, majd az erdőben magára hagyta barátnőjét az a férfi, aki a napokban brutális kegyetlenséggel lefejezte Rozit, a kecskét Kaposváron. A férfit korábbi tettéért már elítélték, épp szabadlábon védekezett, amikor kivégezte a kecskét. Az állatvédő egyesület elnöke szerint a gyilkosság hátterében egy korábbi konfliktus állhat. A 28 éves férfit szerdán letartóztatták. Felkavaró riport következik.

95%-BAN VÉD A VAKCINA A VÍRUSTÓL

Mintha egy bomba robbant volna fel benne, úgy néz ki a tüdejük. Ezt mondta a tüdőtranszplantációra szoruló koronavírusos betegekről egy amerikai sebész. A szakemberek szerint soha nem látott rombolást tud végezni a tüdőben a vírus, a terjedését pedig csak a vakcina állíthatja meg. Az egyik legígéretesebb oltóanyag már 95%-os hatékonyságú, kifejlesztésében pedig egy magyar kutató is részt vett.

ÁRTATLANNAK VALLOTTA MAGÁT GYÕRKÖS

Ártatlannak vallotta magát a bőnyi lövöldöző. A 77 éves férfi tavaly októberben lőtt fejbe egy 46 éves nyomozót, aki házkutatásra érkezett hozzá. A tragédia az egész országot megrázta. Győrkös Istvánt, a hungarista Magyar Nemzeti Arcvonal alapítóját emberöléssel és lőfegyverrel visszaéléssel vádolják. A tárgyaláson vállalta arcát, de nem tett vallomást.

LEGYEK ÉLTEK AZ ANYA SZÁJÁBAN

Embertelen körülmények között, a saját ürülékében halt meg egy idős asszony Miskolcon. A beteg asszonyt a fiának kellett volna gondozni, de az leggyakrabban részeg volt. Általában elitta az anyja nyugdíját, és a halála előtt napokra magára is hagyta a magatehetetlen asszonyt. Mikor hazament, akkor az anyja már halott volt, olyan kegyetlen állapotok között, hogy legyek éltek az asszony szájában.

SZÉTRONCSOLTA A BUSZ A NÕ LÁBÁT

Az utolsó pillanatban szeretett volna egy nő felszállni az egyik budapesti buszra, azonban az ajtó rácsukódott a kezére, a jármű pedig elindult- állítja egy szemtanú. A hatalmas busz ezek után maga alá gyűrte a nőt, akinek mindkét lábán átment a hátsó kerék, ezzel szétroncsolva a nő lábát.

DÜHKITÖRÉSEI MIATT KEZELTÉK KERÉNYIT

Szakember segítségét kérte Kerényi Miklós Gábor, hogy kezelni tudja a dühkitöréseit. Az Operettszínház volt művészeti vezetője továbbra is nehezen viseli mellőzöttségét a színháznál, és közösségi oldalán arra is kifakadt, hogy az általa rendezett legendás darabot, a Rómeó és Júliát leveszik a műsorról.

DRÁGUL A SÜTEMÉNY A VANÍLIA MIATT

Óriásit fog drágulni a vanília, mert egy vihar tönkretette Madagaszkáron, a világ legnagyobb vaníliatermelő helyén, a termés nagy részét. A drágulást már itthon is érzik, sok helyen a duplájára emelkedtek az árak, és a cukrászdák küzdenek az áremeléssel. Nem kizárt, hogy hamarosan 7-800 forintot kérnek egy szelet vaníliás süteményért.

MAGYAR SZEMTANÚ TORONTÓBÓL: FÉLÜNK

Magyar szemtanú is látta, ahogy egyetlen lövés nélkül leszereli egy kanadai rendőr a torontói ámokfutót. Pont a társaság mellett állt, akik felvették a megdöbbentő eseményeket. A nő exkluzív interjút adott a Tényeknek arról, hogy mit éltek át a támadáskor. Azt mondta, a gyerekeket nem engedik iskolába, annyira félnek most a környéken.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

borsonline.hu

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

mandiner.hu

Putyinék vegyifegyvert vetettek be Ukrajnában – állítja Washington

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria

INSIDER

Megszólalt a szakértő a jubileumi pontyfogóversenyről

INSIDER

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat! - Videó

INSIDER

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe