Létrehozva: 2020.10.21.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Szerző Ripost

RÉSZEGEN VERTÉK ÖSSZE AZ IDŐS FÉRFIT

Megrázó és egyben vérlázító, ahogyan brutálisan összevernek egy idős férfit Győrben. Többször hasba rúgják és a földre teperik, hogy aztán elvegyék tőle 15 ezer forintját. A támadásról videó készült, ezt most tették közzé. A három részeg fiatal egy aluljáróban támadta meg a férfit csak azért, mert nem engedte, hogy elvegyék a táskáját. Akár tíz év börtönt is kaphatnak. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik!

NÉGY GYEREKÉT HAGYTA ÁRVÁN A BIKA MIATT

Remegett és többet már nem szólalt meg! – ezt nyilatkozta annak a 27 éves férfinek a nagynénje, akinek a karjai közt halt meg egy négygyermekes családapa. A férfi a helyszínen életét vesztette, a tragikus hírt pedig a település polgármestere jelentette be. A Bika nevű drog május végén jelent meg Magyarországon és már legalább két tucat ember halálát okozta.

NÉGYEZRES TAKARÓT ADTAK EL SZÁZEZERÉRT

Elfogták azokat a csalókat, akik országszerte becsaptak főleg időseket ágynemű garnitúrákkal. A három árus többszörös áron adta el a paplanokat, összesen négy alkalommal, majdnem másfél millió forintért 4000 forintos ágyneműket. A nyomozók most lefoglaltak 60 paplant és több százezer forintot, a házalókat pedig filmbe illő akcióban kapták el.

AZ AUTÓK FÖLÉ NŐTT A KÜLÖNLEGES FA

Különleges formájú fa nyűgözi le a ceglédbercelieket és az arra közlekedőket. A lombkoronája úgy hajlik rá az útra, hogy az autók és a kamionok pont elférnek alatta. Sokan alig akarnak hinni a szemüknek, a fotók alapján úgy gondolják, hogy képszerkesztő programmal csinálták. Ez azonban nem igaz, a fa lombkoronája ugyanis tényleg ilyen hihetetlen alakban nőtt.

Féltékenységből dobált Molotov-koktélokat több pilisi ház kertjébe is egy 57 éves férfi. A helyiek szerint a feleségét kereste, majd a rendőröknek bevallotta, azt hitte, a házban lakók hazudnak neki, ezért állt bosszút és dobta be a kertekbe a benzinnel töltött palackokat. Az ámokfutó több mint fél millió forintos kárt okozott.

Brutális állatkínzás Lőrinciben, hattyúkat vertek kegyetlen fiatalok. A tónál a régi strandon kirándulók találták meg a három madarat. Közülük egyet hiába vitt magával egy madármentő, azt is annyira kegyetlenül megverték, hogy néhány óra múlva elpusztult.

Zokogva nyilatkozott a Tényeknek az a szegedi édesanya, akinek a hatéves kislányát halálra gázolta egy teherautó hétfőn. Kiarát a sógornőjére bízta rá, hogy hozza haza az óvodából, mert ő dolgozott, ezután történt a tragédia. A megtört nő beleőrül a bizonytalanságba, még mindig nem tudja ugyanis, hogy mi történt pontosan. Továbbra is keresi azt a szemtanút, aki végignézte a balesetet.

Meg akarta dönteni a koronatanú vallomását B. László, akit azzal vádolnak, hogy megölte Novozánszki Fannit. A bíróságon most azt a felvételt is levetítették, amelyen látszik, ahogy az ájult nőt cipeli a mélygarázsban. De meghallgatták a nő egy barátnőjét is, aki szerint a koronatanú csak színlel. Sőt most az is kiderült, hogy a férfi mobiltelefonjából kinyert információkat az FBI szerezte meg.

A tűzifát akarta letakarni testvére ponyvájával egy férfi, de ő nem adta oda neki, ezért előkapta a nála lévő vadásztőrt és leszúrta a testvérét Ivánban. Öccse karját találta el a 17 centiméteres penge, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az agresszív férfit most ítélte el a bíróság, hat év börtönt kapott.

Játékfegyverrel fenyegetett meg az utcán két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban. A rabló marcali belvárosában hirtelen elővette a fegyvert a táskájából, majd a fiatalokra fogta és azt mondta nekik, azonnal adják oda értékeiket. A rablót a TEK munkatársai fogták el, a házkutatás során megtalálták nála a fegyvert és a pénzt is. A nő letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen lett Tom Cruise barátnője, a Top Gun szőke bombázója

origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

magyarnemzet.hu

Az orosz mesterlövész lesből támadt az ukrán katonákra a háborúban + videó

metropol.hu

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

mandiner.hu

Most már nem kérdés: a Bloomberg támadást indított Magyarország ellen

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Trükköznek a magyar eperrel az árusok - Ne hagyd magad átverni!

INSIDER

Orbán Viktor: A magyar baloldal háborúpárti, a kormány a béke oldalán áll

INSIDER

Kókler áldozata lett Nikolett, még a gatyája is ráment a csaló szerelőre

INSIDER

Ebben nem lesz köszönet: majdnem az ország egészére riasztást adtak ki