Létrehozva: 2020.10.12.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

ÉGETTE, SZURKÁLTA GYEREKEIT AZ APA

Brutálisan megverte, fojtogatta, a földhöz vágta, késsel vagdosta és cigarettaparázzsal égette meg két kisgyerekét egy apa Mezőberényben. Az egyik kisfiút kórházba is kellett szállítani, annyira megverte őt. De a feleségét is többször megütötte és megrúgta, a fejét a falnak vágta. A kegyetlen, szívtelen és agresszív apa egész családját terror alatt tartotta.

16 ÉVES FIÚT GYÁSZOLNAK BARÁTAI

Egy 16 éves fiú vesztette életét vasárnap délután egy autóbalesetben Szécsény közelében. A kocsi lesodródott az útról, árokba csapódott, majd egy szántóföldön a tetejére borult. A fiút gyászolják az iskolájában, osztálytársaival pszichológus foglalkozik. A tragédia sokkolta az egész települést.

SOHA NEM SZABADULHAT A KETTŐSGYILKOS

Tényleges életfogytiglani fegyházra ítélte a törvényszék azt a férfit, aki két idős embert is meggyilkolt a pénzéért Túronyban. A fiatalember négy évvel ezelőtt baltával vert agyon egy német nyugdíjast. Míg a rendőrök keresték a gyilkost, addig ő rágyújtotta a házát egy idős nőre. Először csak az első gyilkosság derült ki, amiatt 25 évet kapott. Később kinyomozták, hogy másodszor is ő ölt, ezért ítélték végül életfogytiglani fegyházra.

KIRABOLTA, MAJD AZ ISTÁLLÓBA ZÁRTA

Megverte, bekötötte a száját, majd az istállóba zárta a 83 éves áldozatát egy rabló Nagyecseden. Húszezer forintot követelt – erről már a kirabolt idős férfi beszélt a Tényeknek, aki azt is elmondta, most rabolták ki negyedszerre. A nyugdíjas a támadás óta rettegésben él. A rendőrök két órán belül elfogták a 17 éves elkövetőt, aki beismerte a rablást.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több attrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

NEM EMLÉKSZIK A TÁMADÁSRA, PEREL

A támadás óta először kellett szembenéznie Orosz Bernadettnek volt párjával, aki szerinte brutálisan, majdnem félholtra verte egy osztálytalálkozón. A férfi azzal védekezett, hogy nem emlékszik, mi történt. Most viszont ötmillió forintot követel Bernadett-től, amiért megsértette a jó hírnevét. Bernadett szerint megalázó, hogy hamarabb ítélhetik el őt, mint a férfit, aki bántalmazta.

A BABAKOCSIBA CSAPÓDOTT A LÖVEDÉK

Egy tanyán álló babakocsiba csapódott egy lövedék még szeptember elején. A lövés Sirok irányából érkezett, másfél kilométer távolságból egy lőszergyárból. A kisgyerek szülei azóta is félnek kimenni az udvarra. Úgy tudjuk, a gyerek a babakocsiban volt, amikor a lőszer becsapódott. A töltény valószínűleg gellert kapott és felgyorsulhatott. Egy fegyverszakértő szerint az ilyen lövedékek nagyon veszélyesek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország bejelentést tett a háború lezárásáról

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

mandiner.hu

Hont András páros lábbal szállt bele Nagy Ervinbe, mert a színész nem ment el az ATV-be (VIDEÓ)

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Orbán Viktor: A háború és a béke közötti választóvonalon állunk

INSIDER

„Szemét, iszonyú bűz, és patkányok mindenhol” - 10 éve küzd szomszédjával Zelka

INSIDER

Neked menne? Ez a teszt tuti, hogy megizzaszt!

INSIDER

Szentkirályi Alexandra a felújított Városligetben piknikezett a budapesti fiatalokkal