2 éve

„A halott fiamra hasonlítasz” – így környékezi meg a gyerekeket egy vidéki férfi

Középkorú, idegen férfi környékezi meg a hódmezővásárhelyi gyerekeket az interneten: többen kaptak tőle olyan üzeneteket, hogy szívesen találkozna velük. Azzal próbál közel kerülni hozzájuk, hogy azt állítja: hasonlítanak az elhunyt fiára. A szülők fel vannak háborodva.

Több hódmezővásárhelyi szülőnek is jelezték a gyermekei: egy idegen, középkorú férfitól kaptak üzenetet a Facebookon. Azzal keresi fel az idegen a kiskorút, hogy egy ismerősétől tudja, „rendes” és találkozni, beszélgetni szeretne vele. Amikor a gyermek értetlenkedik, azt írja, hogy „nagyon hasonlít a meghalt fiára”, ezért is szeretne vele találkozni.

Fotó: Facebook

A szülők nagyon fel vannak háborodva. Lapunknak elmondták – bár arcukat, nevüket nem szerették volna vállalni, nehogy célponttá váljanak –, hogy sejtik, ki állhat az üzenetek mögött.

Szinte csak fiatal fiúk az ismerősei a férfinak a közösségi oldalán (Fotó: Facebook)

„Megtaláltuk a Facebook-on a férfit, és kiderült, hogy szintén vásárhelyi, bár több profilja is van, némelyiken budapestiként állítja be magát. De ami még durvább, tele van fiatalkorú ismerősökkel, főleg fiúkkal. Kérdem én, vajon miért gyűjt valaki idegen kisfiúkat ismerősnek, és pláne miért akar velük találkozni?” – kérdezte az egyik édesanya, akinek a kisfiát zaklatta a férfi.

A férfi ilyen, és ehhez hasonló fotókat tesz közzé a közösségi oldalán (Fotó: Facebook)

De nem csak kisfiúknak, kislányoknak is írogat: további két édesanya számolt be erről a Ripost-nak, az ő lányaik is kaptak ettől a férfitól hasonló üzeneteket. Arra kérik a többi szülőt, hogy legyenek résen és figyeljenek, hogy a gyermekeik kikkel beszélgetnek az interneten.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!