2 éve

Megmentettek egy pesterzsébeti ápolónőt a közért dolgozói

Egyszer csak elsötétült a világ – így írta le a pillanatot a pesterzsébeti Albach Zsuzsanna, aki elájult az egyik helyi boltban. Vele volt a hároméves kisfia, Máté is. Az üzlet dolgozói mindkettejükre vigyáztak, amiért nagyon hálás.

Albach Zsuzsanna a kisfiával leugrott a közeli üzletbe vásárolni, és már fel is pakolt a szalagra, állt a sorban, amikor hirtelen összeesett. A kasszások és a biztonságiak azonnal a segítségére siettek.

„Amikor magamhoz tértem, a szatyrom a fejem alatt volt és két férfi hajolt fölém”

– mesélte a Ripost-nak az anyuka.

 

Fotó: Albach Zsuzsanna

 

„Azt kérdezgették tőlem, hogy tudom-e milyen évet írunk, hol vagyok, ki vagyok. Én egyetlen dolgot tudtam biztosan: azt, hogy ott van velem a kisfiam. A két biztonsági őr egyszerre vigyázott rám és Mátéra, neki még csokit is adtak, hogy ne féljen, és hívták a mentőket. Próbáltam kinyögni, hogy fel szeretném hívni a férjemet, de nem tudtam beszélni sem. Végül megértették, hogy mit szeretnék, értesítették a férjemet, aki azonnal lerohant a kicsiért, engem pedig elszállítottak a mentők. Mivel abban a kórházban dolgozom, ahová vittek, a saját kollégáim láttak el. Azt mondta az orvos, hogy a kimerültség miatt ájulhattam el, más szervi okot nem találtak, hamar hazaengedtek. Visszamentem a boltba, megköszöntem a segítséget, de a Ripost-on keresztül is szeretnék üzenni: kívánom, hogy kamatostul kapják vissza a jót, amit tettek! Emberségből jelesre vizsgáztak.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!