2 éve

Nem a traktorral elgázolt kislány volt az első sorscsapás, ami a tiszakanyári családot érte

Drámai részletek derültek ki a tiszakanyári család tragédiájáról.

Mint arról a Ripost korábban beszámolt, a 14 éves Nórika élete tragikus módon egy pillanat alatt ért véget.

A 14 éves kiskamaszt ugyanis kedden, a település egyik zebrájánál gázolta halálra egy helybeli férfi, miközben Nóri az ebédet vitte haza: B. Bertalan a traktorjával elütötte, és áthajtott egy kereszteződésben az arra bicikliző lányon. Jánosnak egy rokona szólt, hogy a kislányát szörnyű baleset érte. A gyászoló édesapa képtelen felfogni, hogy soha többé nem ölelheti magához féltve szeretett legkisebb lányát, Eleonórát.

A Blikk megtudta, nem ez az első tragédia, amit a családnak el kell szenvednie. Tizenegy évvel ezelőtt a legnagyobb gyermekük, Ricsi (†14) belefulladt a Tiszába. A fiú akkor épp annyi idős volt, mint a húga most. A szerencsétlenségről a férj telefonon értesítette külföldön élő feleségét, aki azonnal hazaindult.

„Láttam aput, ahogy Nóra mellett ül az úttesten, sírva szólongatta. Könyörgött: „Én vagyok az apukád, hallod, drágaságom, ébredj fel, menjünk haza!” Hirtelen megrázkódott Nóri keze, majd a következő pillanatban elment. Azt hiszem, a húgom megvárta, míg megérkezik apu, csak utána halt meg...” – mesélte sírva Stefánia (15), a kislány nővére.

A lap információ szerint azóta lincshangulat alakult ki, így a vétkes B. Bertalan háza előtt kedd este óta két járőrautó és egy csapatszállító mikrobusz strázsál.

Az édesapa úgy tartja, biztosan fáradt volt a traktoros, amikor elgázolta a kislányát. A férfi azóta sem kért tőle bocsánatot, de az apa úgy gondolja, nem is tudna neki megbocsájtani.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!