2 éve

Ez becsületsértés: kiborult a VV Fanni-ügy állítólagos koronatanúja

A szekszárdi ügyvédnő állítólag az eltűnése után együtt volt fodrásznál Novozánszki Fannival.

Felháborodott az a szekszárdi jogásznő, akiről a VV Fanni-ügy keddi tárgyalásán azt állította a vádlott B. László ügyvédje, hogy együtt volt fodrásznál Fannival az eltűnése utáni napon.

„Mélyen felháborít, hogy a megkérdezésem nélkül valaki be meri diktálni a nevemet a bíróságon, főleg, hogy engem meg sem kérdezett. Hideg zuhanyként ért a hír, nem gondoltam, hogy egy ügyvéd képes ezt művelni a kollégájával. Életemben nem találkoztam Fannival, csak a hírekből értesültem a haláláról. Így magától értetődő, egy fodrászhoz sem jártunk, az pedig teljes abszurditás, hogy láttam őt az eltűnése után. Amit velem csináltak, kimeríti a becsületsértés fogalmát” – mondta el a Blikknek H. E., a hírbe hozott ügyvédnő.

Állítása szerint több mint két éve egy jogi ügy miatt találkozott B. László nagybátyjával, dr. Brodmann Péterrel. Értetlenül áll a történtek előtt, de ha a bírónő beidézi, kötelessége lesz elmenni.

B. László ügyvédje, dr. Bálint Roland kitart a bíróságon tett állítása mellett.

„Brodmann Pétert korábban telefonon kereste meg az ügyvédnő, és azt mondta neki, amit a Fővárosi Törvényszéken is említettem. Velem ezt a beszélgetést decemberben közölte Péter, és akkor megbeszéltük, javaslatot teszünk a hölgy meghallgatására. Sajnos, a tárgyalás előtt már nem tudtuk elérni” – mondta el B. László ügyvédje a lapnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!