2 éve

Újabb dolgok derültek ki az autókkal szexelő Gergőről, ezt szeretné nagyon

A fiatal férfi vonzódása nem gyógyítható, de gyógyszerekkel segíteni lehetne rajta. Most azonban tettei miatt közmunkára ítélték.

Közmunkára ítélte a bíróság a pécsi autóerőszakolót, aki évek óta szeretkezik különböző kocsikkal városszerte. Szakértők szerint R. Gergő gyógyíthatatlan betegségben, vagyis szexuális preferenciazavarban szenved.

Fotó: pixabay.com

Gergő a közmunkából keresett pénzét sörre, cigire és vodkára szeretné költeni, ezért boldogan fogadta a Pécsi Járásbíróság ítéletét. A férfi csak később szomorodott el, amikor ügyvédje felvilágosította, hogy 120 óra közmunka büntetésnek számít, és nem jár érte fizetés. Gergőt most egy Opel Corsa megrongálása miatt ítélte el a bíróság.

A férfi rendszeresen átjárt a szomszédhoz, ahol felfeszítette egy Opel Corsa tanksapkáját, majd vajjal kente be a lyukat és homokot szórt bele. A tulajdonos többször vitte szervizbe az autót, majd eladta, miután kiderült, hogy a férfi szexel a járművel.

Gergő ezután újabb „partnereket” keresett, több környékbeli szomszéd autójával szexelt, majd miután többször rajtakapták, egy közeli autószervizt nézett ki magának. Itt levideózták, ahogy 20 percig foglalatoskodott egy Smarttal. A mai napig visszajár oda, főleg a szűkebb lyukú benzines Smartokat és a Corsákat kedveli.

Szakértők szerint a tárgyakhoz való szexuális vonzódása nem gyógyítható, csak gyógyszerekkel enyhíthető. A kirendelt szakértők szerint a 66-os IQ-val rendelkező Gergő beszámítható és tisztában van a cselekményével. Ellene jelenleg is van nyomozás, mert már többször visszatért az autószervizbe, ahol újabb 15-20 autóval szexelt, amiket ezzel megrongált. A férfi a bíróságon csak annyit mondott, hogy haragból szór homokot a benzintankokba – írja a Bors.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!