Brutálisan erőltetik a migránsok betelepítését Brüsszelben

POLITIK
3 éve

Négy éven át molesztálta a saját apja, állítja a 16 éves fiú

Döbbenetes eset jutott a Ripost tudomására: egy asszony azt állítja, hogy éveken keresztül molesztálta és szexuálisan kihasználta közös fiukat a saját édesapja. Lapunknak megszólalt a 16 éves fiatal is, aki megerősítette: a poklok poklát élte meg gyerekkorában. Az ügyben Vidák Aladár, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület elnöke tett feljelentést, miután tudomást szerzett a súlyos bűncselekményről.

Egy hartai családi házban él Horák L. Jánosné Mária, aki azt állítja: közös gyermeküket éveken át molesztálta és szexuálisan kihasználta a saját édesapja. Az eset nemrég jutott a tudomására, egészen eddig a fia nem akart beszélni róla. Most azonban a 16 éves fiatal elhatározta: a sarkára áll és nem engedi, hogy az, amit vele tett az apja, másokkal is megtörténjen.

 

„Nem tudtam, hogy ő egy szörnyeteg!”

Mária azt hitte, hogy megütötte a főnyereményt, amikor megismerte

Jánost.

Nem tudtam, hogy egy szörnyeteg

– kezdte Mária.

Fotó: Ripost

„Amikor összejöttem vele, akkor már volt egy kisfiam. Hozzá költöztünk,

mert a Balaton közelében volt egy kis lakása. Ő postásként dolgozott, én pedig neveltem a fiamat, majd megszületett a közös gyermekünk, Isti. Még csak 1-2 éves volt, amikor kezdődtek a bajok. Egyre feszültebb lett a légkör, a párom agresszívvá vált. Gyógyszereket kezdett szedni és ha nem akartam vele lefeküdni, kényszerített, olykor meg is vert. Egy idő után elegem lett ebből, fogtam a gyerekeket és visszaköltöztem az anyámhoz, hogy végre nyugtunk legyen. De ő visszavitte Istit, mondván, a fiát nem adja oda nekem. Ha tudtam volna, mi vár rá, harcoltam volna érte.”

 

„Simogatta az egész testem és a nadrágjába nyúlkált”

Hosszú évekig élt Isti az édesapjával, és mindeddig csak ketten tudták, mi történt a falusi ház falai között, elsősorban a fürdőszobában. Isti nem tarthatott kapcsolatot az édesanyjával.

„Nem engedett el hozzá. Ha felhívtam anyukámat, kitépte a telefon zsinórját a falból és megfenyegetett, hogy agyonüt. Nem tudtam, kitől kérhetnék segítséget.”

Kiszolgáltatott helyzetének akkor lett vége, amikor három évvel ezelőtt tűz ütött ki, és a ház melléképülete teljesen leégett.

„Eredj anyádhoz, nekem már nem kellesz!” – rivallt rá apja, és

Isti végre ismét találkozhatott az édesanyjával. „Sokáig neki se mondtam el, mi történt, pedig kért, hogy meséljek arról, hogyan éltünk” – meséli a 16 éves fiatalember. „Mondtam ezt-azt… Az egyik alkalommal rákérdezett: de ugye nem bántott? Ekkor kitört belőlem az a sok évnyi fájdalom, amit senkivel sem oszthattam meg. Elmondtam neki, hogy amikor apámnál laktam, 8 éves koromtól folyamatosan molesztált, ha pedig ellenkeztem, durván megvert. Úgy kezdődött, hogy fürdetéskor simogatott, aztán a lábam közé nyúlt, a másik kezével pedig a saját nadrágjában matatott. Később már a szobában is simogatta az egész testem, és amikor ezt nem akartam, húzódoztam, kértem, hogy ne tegye, megfenyegetett, hogy ha bárkinek elmondom a mi kis titkunkat, nagyon csúnyán megver.”

Az anya a jogvédőkhöz fordult segítségért. Fotó: Ripost

 

„Nehogy más gyerekekkel is ezt tegye!”

Isti végül nevelőotthonba, majd nevelőszülőkhöz került, de tarthatja

a kapcsolatot az édesanyjával.

Tanulok tisztességgel az érettségire, baleseti helyszínelő szeretnék majd lenni

– beszélt a fiú terveiről a Ripost-nak.

„Mindig féltem elmondani, amit apa tett velem. Féltem, hogy mindenki bántani fog engem, ha ez kiderül, de ma már tudom: nem az én hibám, ami történt. Azért tartom fontosnak, hogy elmondjam, mert biztos vagyok abban, hogy vannak még gyerekek, akik hasonlótól szenvednek, és szeretném, ha tudnák, nincsenek egyedül és ezt nem kell eltűrniük. Azért is szeretném, ha apát elszámoltatnák, nehogy más gyerekekkel ezt tegye.”

Isti édesanyja először a kalocsai rendőrkapitányságra ment feljelentést tenni, de mivel járatlan az ilyesmiben, így dolga végezetlen távozott. Ezután keresték fel a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesületet. Vidák Aladár, miután a tudomására jutott ennek a súlyos bűncselekménynek a gyanúja, feljelentést tett az illetékességgel rendelkező kapitányságon.

Indítványoztuk, hogy hallgassák meg az édesanyát tanúként, a fiút sértett tanúként, illetve igazságügyi gyermekpszichológus kirendelését kezdeményeztük

– erősítette meg Vidák Aladár.

„Ha bebizonyosodik, hogy az apa valóban molesztálta az akkor felügyelete alatt álló fiát, akár 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik. Az, hogy a fiú csak ennyi idő után tudott beszélni a vele történtekről, nem jelentheti azt, hogy az apa megússza a felelősségre vonást” – fogalmazott Vidák Attila.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megszűnik a Netflix-szolgáltatása

origo.hu

Meghalt egy kisfiú egy budapesti iskolában a figyelmetlen napközis tanár miatt

life.hu

Íme Dogxim, a világ első ismert kutya-róka hibridje - aranyos genetikai furcsaság

ripost.hu

Palvin Barbi igéző megjelenése ámulatba ejtő - Fotó

hirtv.hu

Radar - Rendhagyó véradás a Csillagdában

origo.hu

Figyelem! Brutális bírságot kaphat az, aki ezt nem tartja be metrózás közben

mindmegette.hu

Itt a Lidl bejelentése: egy év után visszatér a polcokra a népszerű termék

life.hu

Ezért hívják a hólyaghurutot nászutas betegségnek is(x)

life.hu

A fájdalmas testi együttlét oka: Candida-fertőzés(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Magyarok a világ tetején, így állunk a Nobel-díjasok nemzetközi rangsorában

INSIDER

Kétkezi munkás szülők nevelték fel a fizikai Nobel-díjas magyart, Krausz Ferencet

INSIDER

Robbantással fenyegetőzött: kivonult a TEK a 15. kerületbe

INSIDER

Az indokoltnál 40 százalékkal több pénzt vettek ki a zsebünkből az élelmiszermultik

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: „Az infláció jelentősen csökken”

INSIDER

Sokak kedvencére adott ki fegyelmeztetést a Nébih: ha ilyet vettél, ne edd meg!

INSIDER

Így változik meg az ingatlan-nyilvántartási rendszer

INSIDER

Karikó Katalin felvette a harcot a rákkal, hamarosan megtalálhatja a gyógymódot