Létrehozva: 2019.11.01.

Hajdúsámsoni szalmonellafertőzés: nem volt megfelelő a szappan

Gyenge volt a kézmosó szappan fertőtlenítő hatása, így kerülhetett szalmonella a majonézbe a hajdúsámsoni iskola főzőkonyháján – derült ki a szeptemberi fertőzés ügyében.

Szerző Ripost

Azt mondták: az egyik ott dolgozó kezéről juthatott a baktérium az ételbe.

A Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal a Cívishír nevű hírportált arról tájékoztatta, hogy a vizsgálat szerint a konyhán használt szappan fertőtlenítő hatása nem felelt meg az előírásoknak.

A termék gyártója ellen eljárás indult – hangzott el a híradóban.

Szeptemberben a hajdúsámsoni iskola menzáján elfogyasztott majonézes kukorica miatt több mint háromszázan betegedtek meg. Sok diák kórházba került.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek