3 éve

Döbbenetes részletek derültek ki: így zaklatta diákjait a pedofil zuglói tanár

Volt, hogy még a tanár felesége is lefeküdt az egyik tinivel.

Megdöbbentő részletek derültek ki annak a tanárnak az ügyében, aki a vád szerint egy zuglói iskolában és az NB I-es Budapest Honvéd labdarúgócsapatának utánpótlását adó Magyar Futballakadémián is szexuálisan zaklatta diákjait. 

A tanár elismerte, hogy biszexuális, ám nem tartja magát pedofilnak. Ez ügyben nem indult eljárás, de egyik focistával való beszélgetése igazolja, hogy a kábítószer-kereskedelemben és -terjesztésben is érintett. 

A férfit egyrendbeli szexuális kényszerítéssel – amikor a cselekmény beleegyezés hiányában valósul meg – és egyrendbeli folyamatos szexuális kényszerítéssel, valamint háromrendbeli kiskorú veszélyeztetésével vádolják. Előbbiért 2-8 évet, utóbbiért 1-5 évet kaphat. Szexuális aktus két iskolás fiú esetében történt, a focistákkal szemben veszélyeztetést követett el. A sértetteket 2011 és 2017 közötti időszakban zaklatta a férfi, aki német és földrajz tantárgyat tanított nekik a két intézményben.

Az ügyésznő minden fontosabb vallomást és bizonyítékot, valamint szakértői véleményt felelevenített. Több MFA-s labdarúgó visszaemlékezése is elhangzott, ezek szerint a tanár rendszeresen szexuális tartalmú üzenetekkel bombázta őket cseten, főleg az annál, anál szavak felcserélésével tett szexuális utalásokat. A rendőrségi feljelentést tevő focistát szerelmének hívta olykor, s 100 eurót (32 ezer forint) ajánlott neki, ha orálisan kényezteti, míg más játékos a péniszmérete miatt a Mr. 23 cm becenevet kapta a vádlottól. A honvédos akadémistáknak feltűnt az is, hogy az órákon gyakran fotózta őket a tanár, de az sosem derült ki, milyen célból, illetve kézfogás során a középső ujjával cirógatta a tenyerüket, amely a szexuális közeledés egyik közismert jele.

A tényleges szexuális aktus két zuglói iskolással valósult meg, a vád szerint ezek a fiatalok félelemből, nyomás alatt mentek bele. Az egyik fiúval 18 éves kora előtt és után is ágyba bújt a tanár, volt, hogy a feleségével együtt. Míg a másikat budai telkén kényszerítette orális szexre egy alkalommal.  

A vádlott ügyvédje perbeszédében hangsúlyozta, védence tagadja az ellene felhozott vádakat és mindegyik pont alól felmentését kérte - írta a Blikk.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!