Karácsony belesodorna minket a háborúba

POLITIK
3 éve

Hihetetlen, ezzel sokkolják az embereket a magyar perverzek

Egy fiatal nõre fecskendõbõl spermát locsoltak a hétvégén egy budapesti villamoson. Elképesztõ, hogy az utóbbi idõben mennyi döbbenetes eset történt: undorító alakok sokkolják a járókelõket!

A pesti spermafecskendező

Egy fiatal nő a Facebookon adta hírül undorító élményét, amit a 4-6-os villamoson szenvedett el. Azt állítja, hogy fényes nappal, amikor le akart szállni, egy férfi fecskendőből spermát fröcskölt rá. A lány azt írta, hogy az illető megvárta, hogy ő háttal legyen neki, ekkor lépett akcióba. Miután a nő üvölteni kezdett vele, a férfi tagadta a tettét. Elmondása szerint, a perverz terepmintás pulcsit viselt, 170 centi magas lehetett. Az esetről a Bors számolt be.
 

A debreceni fainzultáló

Elképesztő esetet rögzített egy csapat fiatal áprilisban, Debrecen egyik parkjában. A felvételen egy férfi szerepel, aki hevesen megerőszakolja egy fának a törzsét. Akik az egyoldalú, különös légyottot végignézték, azt mondták: „degenerált dolog egy fa megbecstelenítése”. A fiatalok elmesélték:

Beszélgettünk, hülyéskedtünk, és ahogy az egyik barátom oldalra nézett, látta, hogy a parkban az egyik öregebb férfi ott élte ki a vágyait.

A felvételen a szexéhes férfi szorosan átöleli a fát, egész testével hozzásimul a törzséhez, megcsókolja, majd, amikor végez, felhúzza a nadrágját és elsétál. Feljelentés nem történt, bár maximum természetkárosítás miatt indulhatna szabálysértési eljárás…

 

 

A pécsi autóerőszakoló

Elképesztő történet zajlott le több éjszaka is Pécsen is. Egy biztonsági kamera rögzítette a férfit, aki az éj leple alatt megerőszakolta egy hölgy autóját. Az eset még 2017-ben történt, ám a  felvétel csak nemrég látott napvilágot. Az illető lecsavarta a kocsi tanksapkáját, majd, mint kiderült, meg is vajazta,  az üzemanyagtöltő-nyíláson keresztül belehatol a kis Smartba, konkrétan annak a benzintankjába. Lassú, komótos mozdulatokkal tette magáévá a járművet. Az autó gazdája - bár imádta a kisautót – az eset után megszabadult a járműtől. Azt nyilatkozta: „Ezzel a tudattal, hogy lehet tankolni?” Információink szerint a kocsierőszakoló bosszúból követte el tettét, és szabadlábon van, sőt hasonló korábbi tetteiért már pénzbüntetést is kapott.
 

 

 

 

A kőbányai orálfantom


Sokkolta az egész országot a kőbányai orálfantom híre. Felkerült az internetre egy térfigyelő kamera által rögzített felvétel, amin az látható, hogy egy földön alvó hajléktalant kezd egy arra járó férfi orálisan kielégíteni. Az ügyben először eljárás indult szexuális erőszak miatt, de információink szerint utólag ezt megszüntették, mert az áldozat azt monda, beleegyezett az esetbe.  Az biztos, hogy aki látta a felvételt, sosem felejti el…A wekerletelepi nőnek öltözött férfi zaklató


Furcsa alak bukkant fel a múlt héten fővárosi Wekerletelepen. A környéken mindenki arról beszélt, hogy egy nőnek öltözött férfi mászkál a környéken, és fiatal lányokat zaklat. Az egyik áldozat meg is szólalt a %Ripost%-nak:  „A Határ úton láttam, hogy előttem egy nő megy csillámos szandálban.

Amikor beértem a buszmegállónál, akkor döbbentem rá, hogy nem is nő, hanem egy férfi, női ruhában!

Elállta az utamat, megnézett magának és megszólított. Közölte, hogy ő női ruhában érzi kívánatosnak, szexinek magát, és gerjed rám. Középkorúnak tűnt, rövid sötét haja volt, egyberuhát viselt. Rászóltam, hogy hagyjon békén, de követni kezdett.” Információink szerint a lánynak nem esett baja, mert egy másik járókelő „megzavarta” a furcsa alakot. Az alak több másik lányt is zaklatott.

 

A dunaharaszti disznóerőszakoló

Dunaharasztiban, egy telepen történt a tragikus eset, amikor egy férfi megerőszakolt egy disznót februárban. A botrányos felvételt a fajtalankodó férfi szomszédja rögzítette, majd küldte el egy tévécsatornának. A videón az látható, amint a 75 éves idős úr kimegy az istállóba, először csendben nézi az állatot, aztán lassan megkerüli a disznót. Tanácstalanul járkál mellette, majd mögé lopózik és olyat csinál, amire rémálmainkban sem gondolnánk. A felvételen tisztán látszik, hogy percekig inzultálja az állatot, ami végül elrohan, így az erőszakoló egyedül marad az ólban. Miután a felvétel napvilágot látott, a rendőrök és az állatvédők felkeresték a férfit. Amikor kérdőre vonták a fajtalankodás miatt, egyszerűen csak azt mondta:

Elképzelnek ilyet egy 75 éves emberről? És elhiszik?

Mivel a férfinak több állata is volt, azokat kimentették az ketrecekből, és más befogadóknál helyeztek el őket. A férfi ellen eljárás indult, milliós bírságra számíthat.
 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Riasztást adott ki a meteorológia, az egész országban lecsaphat a zivatar

origo.hu

A végsőkig küzdött: döbbenetes részletek a keresésről, a Mount Everest lesz Suhajda Szilárd végső nyughelye

borsonline.hu

Álomszép menyasszony volt: Titokban másodszor is férjhez ment az Operett sztárja

ripost.hu

Szörnyű fájdalmak gyötrik, 14 évesen már járni sem tud az élsportoló Bogi

vg.hu

Kemény hangon figyelmeztetett Lavrov: a Nyugat a tűzzel játszik

origo.hu

Lelepleződött Amerika, elképesztő dolog derült ki

mindmegette.hu

Szezonális kedvenceink: epres-zabpelyhes sütemény, amit képtelenség abbahagyni!

ripost.hu

Heti top: Suhajda Szilárd borzalmas állapotban volt, Hosszú Katinka kismamafotóval jelentkezett

ripost.hu

„Ennek semmi köze nincs a kapcsolatunkhoz” – Ebbe nagyon belenyúlt Király Viktor

ripost.hu

Egy ország gyászolja Suhajda Szilárdot – képeken a csúcskísérlet

ripost.hu

Legalább 119 ufó zuhant le a Földre, júniusban nyilvánosságra hozzák a bizonyítékokat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Megdöbbentő fordulat: hátulról szúrták le – így halt meg a Deák téri gyilkosság áldozata

INSIDER

Egy ország gyászolja Suhajda Szilárdot – képeken a csúcskísérlet

INSIDER

Már 4 év telt el a borzalmas Hableány-tragédia óta – Még mindig tart a rekord összegű kártérítési per – Galéria

INSIDER

Kozma atya: Pünkösd Isten ajándéka, a közös nyelv a bábeli zűrzavarban

INSIDER

Van egy jó hírünk azoknak, akik most mentek szabira

INSIDER

Novák Katalin: a békességet a szabadsággal táplált szeretet tudja megalapozni

INSIDER

Heves zivatarok: 12 vármegyére adtak ki riasztást

INSIDER

Súlyos döntést hozott Suhajda családja