tóth gabi
Az óbudai lakótelep tövében nyitott éttermet egy vagány séf, és alig négy hónap elegendõ volt neki ahhoz, hogy a legjobbnak válasszák.
Már az is meghökkentő, hogy meghívták a régió legrangosabb gasztronómiai fesztiváljára, de az már több mint meglepő, hogy ennek a vadonatúj étteremnek a két szakácsa, Varga Dániel és Szuharev Nyikita lefőzte a külföldi szárséfeket is.
Az Aum standja előtt hosszú sor kígyózott a Gourmet Fesztiválon, a legnépszerűbb ételnek a Khao soy Pet, azaz a vörös currys kacsaleves bizonyult. A közönségszavazáson a három legjobb közé került az étterem, a Gourmet Fesztivál zsűrije pedig a legjobb kiállítónak járó díjjal jutalmazta. Ez már csak azért is nagy szó, mert Michelin díjas éttermek sora mutatkozott be a régió legnagyobb gasztronómiai fesztiválján.