3 éve

Megrázó részletek, ezért gyilkolta meg nagyapját az unoka

A 83 éves sajószentpéteri férfi vérben úszó holttestét a fia találta meg.

Élete legnagyobb szerencséje okozta a vesztét a 83 éves sajószentpéteri D. Józsefnek. A Bors információi szerint a nyugdíjas férfi milliós összeget nyert a Tipp­mixen, unokája, D. Krisztián és annak barátnője, M. Viola ezért agyonverte egy kalapáccsal. A kifosztott, vérben úszó áldozatra másnap a fia talált rá.

Szegény Józsi bácsi az elmúlt hetekben megütötte élete első komoly, milliós nyereményét a Tippmixen” – mesélte a férfi egyik ismerőse. „Nagyon örültünk neki, mert tisztességesen végigdolgozta az életét, de szegényke nehezen jött ki a kis nyugdíjából. Most végre tudott volna venni magának rendes ételt, ruhát, cipőt. Ha valaki, hát ő megérdemelte a mesés nyereményt" – magyarázta az ismerős.

Az idős férfi azonban nem sokáig örülhetett a gazdagságának.

„Krisztián mindig Jóskához járt pénzért, adott is neki, ha tudott, de amikor megtudta, hogy a fiú kábítószerezik, nemet mondott. Éreztük, hogy ennek egyszer tragédia lesz a vége, Krisztián több rendőrségi üggyel a háta mögött már régóta a város rémének számított. Aztán pár hete eljegyezte Violát, azt hittük, hogy egy kicsit összekapja magát. Nem gondoltuk, hogy csak rosszabb lesz a helyzet, és a legnagyobb gaztett még hátravan. Biztosan együtt főzték ki ezt a horrorisztikus tervet" – magyarázta az ismerős.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!