3 éve

Durva autós üldözés az Üllői úton

Benzint loptak, majd egy autós üldözés végén egy családi rétesüzletben kötöttek ki a tolvajok. Ámokfutásuknak több tanúja is volt múlt péntek éjszaka. A rendõrség nem hozta nyilvánosságra a történteket, de a Ripost helyi lakosoktól megtudta, milyen krimibe illõ jelenetnek voltak tanúi.

Szerző Ripost

Elképesztő autós üldözésnek voltak a szemtanúi az Üllői úton élők. A %Ripost% információi szerint néhány csepp benzin miatt két autós, megszegve minden szabályt, elmenekült a rendőrség elől, majd belecsapódott egy család rétesházba. A gyorshajtó társai elmenekültek, őt pedig magára hagyták, beszorulva a roncsba. Végül a tűzoltók vágták ki onnan. A rétesházban több százezer forintos kár keletkezett.

Hangos kerékcsikorgás és padlógáz! Így húztak el a benzinkútról, és akkor eszméltünk rá, hogy fizetés nélkül hajtanak el a kútról

– mesélte a %Ripost%-nak egy ott dolgozó.

– Mivel több kameránk is üzemel, visszanéztük a felvételeket, hogy mi történt pontosan… Felismertük a tetteseket, ugyanis nem az első eset, hogy benzint loptak. Úgy 22 ezer forintért tankoltak, majd behajtottak a körforgalomba, és Encs felé vették az irányt.  A kollégáim szerint cserélgetik a rendszámtáblákat, múltkor másikkal voltak. Lehet, hogy más kutakat is fosztogattak? Az eset után azonnal hívtuk a rendőrséget. Megnézték a felvételt és körözést adtak ki az autókra. Később azt az információt kaptuk, hogy az Üllői úton megpróbálták igazoltatni az egyik autó sofőrjét, de ő elmenekült. A zsaruk üldözőbe vették, a vége az lett, hogy belehajtott a rétesházba.

Kérdem én: megérte azért a pár ezer forintért összetörni magukat?


 A %Ripost% megtalálta a rétesház tulajdonosát, aki döbbenten nyilatkozott az esetről.

Ha kíváncsi vagy, hogy ők hogyan élték meg a balesetet, és milyen károk keletkeztek, akkor keresd a hétfői Ripost napilapot az újságárusoknál!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!