3 éve

Eddig titkolt részletek a VV-Fanni ügyben: mindent elmond az informátor

Az ügyet jól ismerõ informátor beszélt arról, hogy a nyomozás jelenlegi eredményei szerint mi történhetett.

Kiderült: a feltételezett gyilkos visszatért a bűntett helyszínére! Egy, a neve elhallgatását kérő, az ügyet jól ismerő informátor több, eddig ismeretlen részletet is elárult.

Fanni egy hétfői napon tűnt el az otthonából. A gyanú szerint a férfi levitte a lány holttestét a mélygarázsba, ott betette az autója csomagtartójába, majd elvitte Siófokra.

Ám a történetnek itt még nincs vége, ugyanis a férfi másnap visszament Budapestre. Mivel előző nap magával vitte Fanni kulcsait, ezért könnyen be is jutott a lakásba. Jól látszik minden a kamerák felvételein, pedig próbált rejtőzködni. Fekete, kapucnis pulóvert viselt, az ujját pedig jól lehúzta, hogy sehol ne hagyjon ujjlenyomatot, de még így is jól felismerhető a felvételeken – kezdte az informátor, aki azt is elárulta, hogy miért mehetett vissza a férfi.

Valószínűleg rendet rakott, eltüntethetett minden nyomot a lakásban. Sőt, mivel Fanninál otthon több millió forint volt elrejtve, azt is kereshette. A férfi az egyik barátnőjével akart külföldre utazni, erre kellhetett neki a pénz, amit nem talált meg, mivel jól el volt dugva. Még az sem zavarta, hogy valaki kopogtatott az ajtón, Fannit keresve. Akkor könnyen lebukhatott volna – mondta az informátor a Blikknek.

Tavaly novemberben a szülők jelentették be Fanni eltűnését a rendőrségen. December 4-én közölték a családdal, hogy több jel is arra utal, a lányuk már nem él, így holttestet keresnek. Az ügyben múlt novemberben őrizetbe vettek egy dunaújvárosi férfit, B. Lászlót, őt gyanúsítják a lány megölésével.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!