3 éve

Fordulat a VV Fanni-ügyben: meglepő eredménye lett a DNS-tesztnek

DNS-mintát vettek arról a kötélrõl, amivel feltehetõen VV Fannit meggyilkolták. A DNS-teszt meglepõ eredményt hozott....

Hónapok óta genetikusok vizsgálják, hogy az egykori valóságshow-szereplő és a meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlóé mellett kié lehet az a DNS, amelyet a gyanúsított kocsijában egy véres kötélen találtak. A nyomozók az év elején B. László családja körében kezdtek kutakodni, B. László nagybátyját, dr. Brodmann Pétert – védőügyvédként a DNS-vizsgálatok miatt kizártak az ügyből.

Megjött az igazságügyi genetikai szakértő 45 oldalas véleménye, miszerint az én DNS-mintám nincs rajta azon a kötélen, amelyet a bűncselekménnyel valamilyen szinten kapcsolatba hoznak, és amely miatt engem ki­zártak az ügyből – mondta a Borsnak dr. Brodmann.

A volt védő szerint a genetikai eredmény után nem lehet akadálya annak, hogy ismét unokaöccse védelmére keljen. Bízik benne, hogy a bíróság is így ítéli meg az új helyzetet, és ismét képviselheti B. Lászlót.

Kérni fogom, hogy helyezzenek vissza védőnek, és szüntessék meg a kizárásomat – mondta az ügyvéd nagybácsi.

Mint ismert, az autóban talált véres kötéllel gyilkolhatták meg Novozánszki Fannit, aki 2017. november 20-án tűnt el budapesti albérletéből. Az ő vérnyomát, valamint B. László és egy másik, ismeretlen férfi bőrhámból nyert DNS-ét találták meg a zsinegen.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!