4 éve

Vérlázító, kitálalt a gyerekeit erőszakoló rendőrgyilkos exbarátnője

Az egykori Soós-féle rendõrgyilkosság elkövetõjét, N. Istvánt gyerekei szexuális zaklatása miatt vették õrizetbe.

A gyanú szerint egy romos házban éveken keresztül és heti rendszerességgel erőszakolhatta a 10 és 7 éves kicsiket. A kislány és a kisfiú nevelőszülőkhöz végül került. A Blikk megtalálta a férfi egykori élettársát, B. Andreát.

Nem tudom, hogy valóban megtette-e, de tudom, hogy tett már hasonlót.

"Elképzelhető, hogy igaz. Egy másik nőtől is van gyereke, azt mondta nekem évekkel ezelőtt, hogy őt bántalmazta. Azt, hogy szexuálisan tette-e, nem tudom. Ezt mondtam el a nyomozóknak is" – mesélte Andrea, akit a hét elején idéztek be tanúként.

Az anyától megtudtuk, hogy két hónappal ezelőtt derült fény arra, hogy mit követhetett el egykori párja.

"Gyermekeim korábbi alkoholproblémáim miatt nevelőszülőkhöz kerültek, nekik vallottak a történtekről.

Magamtól is óvnom kellett a kicsiket, mert annyira részeg voltam, hogy ahogy az oviban észrevették, állítólag bántottam őket.

"Küzdök értük az utolsó leheletemig. Már három hónapja nem ittam alkoholt" – folytatta Andrea, aki elmondta, hogy különösebb jelét nem látta annak, hogy a gyerekek félnének az apjuktól.

A napilap úgy tudja, a nő gyermekeit pszichológiai vizsgálatoknak vetették alá. A szakértői vélemény megerősítette a gyermekek által elmondottakat. Ezután csaptak le a nyomozók N. Istvánra.

"Pistát befogadta a falu. Szegényesen éltek. Tiszták voltak a gyerekek, semmi különöset nem vettünk észre rajtuk. Pedig korábban a kislány bántalmazása miatt a gyámhatóság és a családvédők is folyamatosan látogatták őket" – mondta egy helybéli asszony.

Dr. Soltészné Dr. Nagy Katalin N. Istvánt feltételes szabadságra bocsátása óta pártfogolta.

"Tartottam a családdal a kapcsolatot. A gyerekekkel együtt többször kértek jogi és egyéb segítséget. Magam is jártam náluk, szerényen, egyszerű körülmények között, de normálisan éltek. Egyedül az apa biztosította a család életfeltételeit, párját és a gyereke­ket szerető gondoskodással óvta. Az anyát egy óvodai incidens után a kislánya pszichológusnál tett vallomása alapján felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság"  – magyarázta a szakember.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!