4 éve

A láthatáson erőszakolta meg a kisfiát a nyíregyházi pedofil

Gyomorforgató ügyet tárgyaltak szerdán a Debreceni Ítélõtáblán. A vád szerint az elvált H. Zsolt a szülõi felügyelete alatt, a láthatáson erõszakoskodott négy és fél éves kisfiával. A megrázó családi tragédiáról az édesanya számolt be a Ripostnak, de nyilatkozott az édesapa is, aki mindent tagad.

Helyreigazítás

„Valótlanul állítottuk, hogy szülői felügyelet gyakorlása alatt megerőszakolta kisfiát a nyíregyházi H. Zsolt, akit becsületsértő módon pedofilnak tituláltunk. A nyíregyházi autókereskedőről szóló 2019.szeptember 20.napján megjelent cikkünk teljes egészében volt felesége állításain alapszik, amiket a bíróság valótlannak értékelt, s a férfit jogerősen felmentették minden vád alól. Szíves elnézésüket kérjük a kellemetlenségért.”

 

„Be kellett kapnia az apja nemi szervét” – sírta el magát az édesanya. A 46 éves, autókereskedésben dolgozó H. Zsoltról a saját gyermekei állítják: erőszakosan, szexuálisan közeledett feléjük. Volt felesége, a galériában dolgozó P. Beatrix a legszörnyűbb részleteket is elmesélte a %Ripost%-nak.

 

 

 


Egy pofonnal kezdődött minden...

 

 

 

- kezdte.

 

 

„Négy évig udvarolt nekem, és én boldogan mentem hozzá. Családot terveztünk, és hamar össze is jött. Két hónapos terhes lehettem, amikor egyszer hazajött, és látva, hogy a Bibliát olvasom, megütött. Soha többet nem engedte, hogy gyakoroljam a vallásomat. Egyre durvább lett, volt, hogy eltörte a csontomat. Nagyon féltem, ezért nem beszéltem róla senkinek. De aztán egyszer csak leállt az erőszakkal, mert szeretett volna még egy gyermeket. Hirtelen megváltozott, én meg, mivel szerelmes voltam belé, elhittem, hogy most már boldogok lehetünk. Ismét teherbe estem, és újra a pokolban találtam magam. Mindannyiunkat bántott, így összepakoltam és egy bőrönddel elhagytuk” – meséli az összeroppant asszony.

 

 

 

 

„Amikor elindult a válóper, akkor kardoskodott a gyerekek láthatási jogáért. A nagyobbik fiú, Dávid nem akart menni hozzá, de a négy és fél éves Benit engedtem. Később derült ki, hogy szexuálisan közeledett hozzá, mint ahogy korábban, még otthon a nagyobbik fiúhoz is."

 

 

Az anyuka éppen vezetett, amikor Beni furcsa hangokat kezdett el kiadni. Azt mondta: „apa is így csinált, amikor fölém hajolt”, majd folytatta: „le kellett térdelnem elé, majd a számba tette a micsodáját.”

 

 

 

 

 

S hogy mit érzett az anyuka, amikor ilyen szörnyűséggel szembesült? 

 

 

„A fájdalom, amit  éreztem édesanyaként, felfoghatatlan. Pszichológushoz kellett vinni, akinek egy macin elmutogatta, hogy análisan is közeledett felé az apja... Hosszú napokat sírtam át, tudtam, ha eljövök az első pofon után, akkor ez nem történik meg" – meséli az összetört anya.

 

 

A perbeszédek után az utolsó szó jogán H. Zsolt tagadta a vádakat.
„Nem követtem el! Évek óta azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltam a saját gyerekemet, ami egyszerűen hihetetlen... Hónapok óta nem találkozhattam velük, pedig imádom őket” – mondta a férfi.

 

 

A %Ripost%-nak később azt nyilatkozta: „Ez egy szappanopera! A volt feleségem csak a vagyonunkat szeretné, semmi mást.”
A Debreceni Ítélőtábla ismételt bírósági ülést rendelt el, újra meg fogják hallgatni a volt házaspárt. Korábban, első fokon 6 év börtönbüntetésre ítélték H. Zsoltot.
 

 

 

Mikor vonhatják meg a láthatást?
Ha válás után az egyik szülő problémát tapasztal a láthatáson, a gyámhatósághoz vagy a bírósághoz fordulhat.
„A szülői felügyeleti jogot a gyámhatóság és a bíróság vonhatja meg, illetve szabályozhatja. Aki bántalmazást tapasztal, legyen az orvos, védőnő vagy valaki az oktatási intézményben, annak bejelentési kötelezettsége van.  Ha a szülő konkrétan gyanakszik, akkor a gyámhatósághoz fordulhat, de ha bűncselekmény gyanúja is felmerül, akkor érdemes rendőrségi feljelentést tenni. A bíróság vagy a gyámhatóság korlátozhatja és megvonhatja a kapcsolattartást. Bűncselekmény esetén megvonhatják a szülői felügyeleti jogot is” – mondta el a %Ripost%-nak dr. Demeter Ákos, a Vidákovics és Partners Iroda családjogi ügyvédje.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, miért rúgták ki a Bayern München vezetőedzőjét

origo.hu

Elárulta Szabó Zsófi, van-e új barátja

borsonline.hu

Defektet kapott egy busz: 25 ember meghalt, sok a sérült

hirtv.hu

Szijjártó Péter: Magyarország tudja támogatni Ukrajna transzatlanti és európai integrációját, amíg a kárpátaljai magyar iskolák veszélyben vannak

ripost.hu

Végzetes favágás: meghalt egy férfi Dobozon

hirtv.hu

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

origo.hu

Kiszakadt az ablak a repülőn 9 ezer méter magasan: kirántotta a pilótát a légörvény

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. március 25.: az Ikrek a maga útját járja, a Mérleg határozottan dönt

ripost.hu

Botrány a gálán: Több magyar celebbe is beleszállt Tatár Csilla

ripost.hu

Szombat este egy órára leáll az élet a Földön

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Gabonaháború Brüsszellel: Magyarországgal fizettetnék meg Ukrajna támogatásának árát

INSIDER

Összefogott a magyar sportvilág Tomikáért - a legdrágább terápiára gyűjtenek pénzt a világhírű sportolók

INSIDER

Budaörs egyharmadán még mindig kútra járnak ivóvízért a lakosok

INSIDER

Magyarország visszatér az űrbe: Leszámolnak eddigi életükkel a hazai űrhajósjelöltek - videó

INSIDER

Felismerik az utcán a TikTok-sztár tacsit: Pajtit több százezren követik - videó!

INSIDER

A parasztsonka és a kötözött sonka a legkeresettebb - piaci körkép

INSIDER

Brutális lesz, ami lecsap hazánkra - jön az égi áldás minden formában

INSIDER

Füstmérgezés az inkubátorban, holtan találták a 9 hónapos kisbabát