4 éve

Nem mert a meggyilkolt kislány szüleinek szemébe nézni az anya

Bár szeretne elnézést kérni, ezt mégsem teszi meg, a temetésre sem megy el Adrienn gyilkosának édesanyja.

Élete legpokolibb pillanatain van túl a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesapja, aki arra kényszerült, hogy azonosítsa 8 éves kislányának, a bestiális módon megölt Adrienn-nek a holttestét.

– Ott feküdt a kislányom, mint egy igazi angyal. Sérülést csak a fején láttam. A feleségemmel egymás kezét szorítottuk, próbáltuk tartani a másikban a lelket. Tudom, hogy ez a kép halálomig kísérteni fog. Ha már ez az irtóztató eset megtörtént, akkor én arra a mindig mosolygó, bűbájos kislányra próbálok emlékezni és gondolni, amilyen a mi kis Adriennünk volt – mondta a Blikknek az édesapa.

A férfit lánya elvesztése óta rémálmok gyötrik, igaz, az éjszakákat gyakorlatilag ébren tölti a család. Olykor magát hibáztatja, hogy miért engedték egyáltalán szóba állni későbbi gyilkosával a kislányukat.

Győző, Adrienn papája soha nem kíván találkozni sem lánya gyilkosával, sem annak szüleivel.

F. Ferenc két napja került előzetes letartóztatásba, édesanyja egyszer beszélhetett vele.

Zavartnak látszott, akkor állította, nem ő volt. Hinnem kell neki, ő az egyszülött fiam – mondta Zsuzsa.– Elnézést kérnék a kislány szüleitől, de szégyellek a szemükbe nézni. Jobb, ha a temetésére sem megyünk el – mondta az anya a Borsnak. A családot alig egy hete lakoltatták ki az előző lakásukból, de Zsuzsa szerint a történtek miatt hamarosan innen is to­vább­állnak.

Ferenc kirendelt ügyvédje, dr. Puskás István úgy fogalmazott: védence a helyszíni bejáráson teljesen összetört és már bánja, amit tett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!