4 éve

Nyomkövetővel a lábán ment ma Gyárfás a FINA ülésére

Nyomkövetõvel a lábán ment a Nemzetközi Úszószövetség, a FINA szerdai, budapesti ülésére Gyárfás Tamás. Azt egyelõre nem tudni, hogy meddig járhat a fõvárosban, ügyvédje, Bánáti János elmondása szerint ugyanis még mindig nem emelkedett jogerõre a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája által elrendelt lakhelyelhagyási tilalom.

 

Nyomkövetővel a lábán ment a Nemzetközi Úszószövetség, a FINA szerdai, budapesti ülésére Gyárfás Tamás.

Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig járhat a fővárosban, ügyvédje, Bánáti János elmondása szerint ugyanis

még mindig nem emelkedett jogerőre a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája által elrendelt lakhelyelhagyási tilalom.

Mivel a védelem mellett az ügyészség is fellebbezett, így előfordulhat, hogy Gyárfás pár napon belül szigorúbb kényszerintézkedés alá kerül – írja a 24.hu.

,,Még nem jogerős a lakhelyelhagyási tilalom. Nem kaptuk meg ugyanis az erről szóló részletes határozatot. Szerintem jogerős határozat ezen a héten már nem várható, ezt ugyanis még fel is kellene terjeszteni” – mondta Bánáti, aki szerint Gyárfás ígéretéhez híven munkába állt az őrizetből való szabadulása után.

„Gyárfás úr jól van, dolgozik. Jelenleg épp a FINA egyik bizottsági ülésén ülésezik. Végzi a sportdiplomáciai munkáját, ahogy korábban is” - tette hozzá.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!