tóth gabi
Mintha csak egy Michelin-csillagos étterem konyhájából érkeztek volna a lélegzetelállító menük, amiket a Közétkeztetési Szakácsverseny 2017/18 regionális elõdöntõjében tálaltak fel. A Ripost munkatársai is csak ámultak.
Káprázatos ételfantáziák mellett klasszikus ételeket is maximálisan újraterveztek a Közétkeztetési Szakácsverseny 2017/18 pécsi elődöntőjén.
A kihívásra ötvennél is több csapat jelentkezett, a menzai mesterek pedig nem csak a meghatározott összetevőkkel és a tálalással zsonglőrködtek, de a meglepően szűk kerettel is. Meglepő, hogy mennyi pénzből kihozható egy különleges, háromfogásos menü! A %Ripost% a helyszínen járt és első kézből kínál fotókat, különleges információkat!
Íme egy újragondolt dobostorta!
A szerdai Ripost napilapban nem csak a desszertet, de egy teljes menüsort is bemutatjuk. S többek közt arra keressük a választ, vajon mikor lehetnek ilyen ételkülönlegességek az iskolai menzán, ha bizonyíthatóan minden feltétel adott az elkészítésükhöz.