5 éve

Ezek a férfiak késeltek a budapesti majálison: látta őket?

Az Ötvenhatosok terén megszúrtak egy férfit, valamint viperával és boxerrel ütlegelték.

Elfogatóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság három férfi ellen, akik a gyanú szerint május 1-jén délután a fővárosi Ötvenhatosok terén késsel hátba szúrtak, valamint viperával és boxerrel ütlegeltek egy férfit - közölte a rendőrség honlapján.

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A három férfi közül M. István 38 éves budapesti lakos a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályán önként feladta magát, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kérvényezték előzetes letartóztatását.

A másik két elkövetőt a rendőrség továbbra is keresi.

Burai Zsolt

Burai Zsolt körülbelül 170 cm magas, izmos testalkatú, rövidre nyírt hajú, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fekete kapucnis dzsekit viselt.

Oláh Alejandro

Oláh Alejandro 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, fekete melegítőnadrágot és fekete felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!