5 éve

Döbbenetes dolgot tett a 46-os buszból kizuhant férfi ismerőse

Nem akarta elhinni, hogy öngyilkos lett, ezért furcsa lépésre szánta el magát.

Hivatalos forrásból to­vábbra sem tudható, mi történhetett múlt szombaton Cinkotán, a Vidámvásár utcai balesetkor. Egy férfi kiesett a 46-os buszból, szalagkorlátnak csapódott és meghalt. Egyes információk szerint kiugrott, mások szerint kinyílt az ajtó és emiatt zuhant ki a buszból az áldozat.

A Budapesti Közlekedési Vállalat annyit közölt, hogy a hatósági vizsgálat még tart, annak lezárultáig nem tudnak tájékoztatást adni.

Biztos, hogy nem ugrott ki Sztyopa az autóbuszból. Ezt minden jó ismerőse elmondhatja. A következő megállónál lakott, a piacon járt előtte, egyértelmű, hogy oka sem lett volna erre. Valószínűleg leszálláshoz készült, amikor megbillenhetett, vagy a ka­nyar miatt, vagy mert megszédült – nyilatkozta róla egyik hölgy ismerőse a Borsnak. A nő azt is elmondta, hogy a sokkoló eset után maga is megpróbálta egy barátjával közösen kifeszíteni egy busz ajtaját, azonban nem járt sikerrel. Szerinte csakis mű­szaki probléma miatt fordulhatott elő, hogy a jármű ajtaja menet közben kinyílt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!