tóth gabi
Bár többé-kevésbé hasonlóan néznek ki a gyorsétteremlánc egységei, a világ minden tájáról gyûjtik az ötleteket, hogyan fejlesszék õket. Amerikában hatalmas megújulásra szánták el magukat, és könnyen lehet, hogy elõbb-utóbb nálunk is megjelenik ennek az eredménye. Összeszedtünk öt példát, milyennek álmodták meg mostanában a McDonalds'sokat. Válassza ki, önnek melyik a kedvence!
A McDonald'sek forgalmának visszaesése miatt egyes országokban újratervezték a csomagolásokat, lehetőség van egyedi burgerek összeállítására, állandóan kikérhetővé tették a reggeli kínálatot, sőt zöldségeket is vettek fel a kínálatba. Vannak olyan éttermeik, amikben már pincéreket is alkalmaznak.
Mint nemrég kiderült, a vezetők elérkezettnek látták az időt, hogy mindenhol
lecseréljék a gyorsétterem kinézetét is.
A nyilvánosságra került tervek szerint a cél az, hogy kicsit felnőttesebbé tegyék a hangulatot.
"Szeretnénk eltávolodni a gyorsbüfé érzésétől, és egy barátságosabb, bensőségesebb éttermi hangulatot létrehozni. Teljesen elszakadni nem tudnunk tőle, hiszen a hagyomány része, de egy kicsit elrugaszkodni azért lehet" - mondta a Buzzfeednek Max Carmona, aki az amerikai éttermek kinézetéért felel.
"Változik a menü, változik a technológiai felszereltség, és változik a vendégkör is. Nem hiszem, hogy az étterem belső terének átalakítása nélkül
ezeket hatásosan végre lehetne hajtani"
- tette hozzá.
A Riposton most összeválogattunk néhányat a legújabb és egy-két éves tervekből,
lejjebb pedig szavazzon arra, önnek melyik tetszik a legjobban!