RETRO RÁDIÓ

Az Ázsia Expressz lehet a következő? Médiakarrierre vágyik a Séfek Séfe nagyszájú versenyzője, Balogh Tamásné Eszter

Mona
Szerző
Mona
Létrehozva2024. 11. 26. 05:30

Nagy babérokra akar törni a Balogh Tamásné Eszter. A Séfek Séfe után ugyanis az Ázsia Expresszben akarja megmérettetni magát.

Kevés olyan megosztó személyiség versenyzett valaha a Séfek Séfe főzőműsorban, mint Balogh Tamásné Eszter

séfek séfe
A Séfek Séfe legmegosztóbb játékosa volt az idei évadban Eszter (Fotó: TV2)

A Séfek Séfe sikert hozott Balogh Tamásné Eszternek

A nagyszájúságáról és számos balhéjáról híres egykori séfjelölt mégis sokak szívébe belopta magát.

Nekem nagyon furcsa, hogy az emberek az utcán megállítanak, a boltban is gyakran leszólítanak, ha vásárolunk.

„Annyit szoktak kérdezni, hogy «Te vagy a nagyszájú Séfek Séfés csaj?» Van, aki fotózkodik velem, és mostanában sokan kérik, hogy küldjek köszöntéseket a közösségi média felületein például születésnapra. Nagyon megtisztelő, hogy az emberek így állnak hozzám” – mondta a Mokkában Eszter, aki nem csinál abból titkot, hogy a médiában szeretne a jövőben is sikereket elérni, sőt, konkrét célja is van, hogy hol folytatná a szereplést."

Nem titkolt vágyam, nagyon szeretnék menni az Ázsia Expresszbe, mert úgy gondolom, egy Balogh Tamásné kell a képernyőre, hiszen az emberek szerettek, szeretnék nekik vidám perceket szerezni. 

Nagyon remélem, hogy a TV2 fel fog kérni” – hangsúlyozta Eszter.

Balogh Tamásné Eszter
Eszter új bizniszt indított: saját kötényeket és pólokat árusít (Fotó: TV2)

Új bizniszbe kezdett

Orosz Barbara és Pachmann Péter kérdésére arra is kitértek, mit vitt haza a Séfek Séfében töltött időből.

Elsősorban a recepteket, amit a séftől tanultam. A Séfek Séfe nagyon jó csapatépítő volt számomra, azóta tudom, mennyire fontos, hogy mindig figyeljünk egymásra” – mondta, majd hozzátette, éttermet ugyan nem tervez nyitni, de a férjét továbbra is minden nap kiszolgálja, az általa készült finomságokkal. „A TikTok-on készítem az ételeket a kedvenc nézőimnek, akik követnek, és nekik tetszik. Maradok a biztosítási területen, és a köténybizniszt folytatom, a mai nap folyamán érkeznek a pólok is” – büszkélkedett a legújabb üzletével.

A főzés most sem maradt el, ugyanis ahogy a séfje, Krausz Gábor tanította, hátszínsztéket készített burgonyapürével. A receptet örömmel osztotta meg a nézőkkel. A beszélgetés és a pontos elkészítési mód az alábbi videóban tekinthető meg.

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.