Létrehozva: 2024.11.26.

Az Ázsia Expressz lehet a következő? Médiakarrierre vágyik a Séfek Séfe nagyszájú versenyzője, Balogh Tamásné Eszter

Nagy babérokra akar törni a Balogh Tamásné Eszter. A Séfek Séfe után ugyanis az Ázsia Expresszben akarja megmérettetni magát.

Kevés olyan megosztó személyiség versenyzett valaha a Séfek Séfe főzőműsorban, mint Balogh Tamásné Eszter

séfek séfe
A Séfek Séfe legmegosztóbb játékosa volt az idei évadban Eszter (Fotó: TV2)

A Séfek Séfe sikert hozott Balogh Tamásné Eszternek

A nagyszájúságáról és számos balhéjáról híres egykori séfjelölt mégis sokak szívébe belopta magát.

Nekem nagyon furcsa, hogy az emberek az utcán megállítanak, a boltban is gyakran leszólítanak, ha vásárolunk.

„Annyit szoktak kérdezni, hogy «Te vagy a nagyszájú Séfek Séfés csaj?» Van, aki fotózkodik velem, és mostanában sokan kérik, hogy küldjek köszöntéseket a közösségi média felületein például születésnapra. Nagyon megtisztelő, hogy az emberek így állnak hozzám” – mondta a Mokkában Eszter, aki nem csinál abból titkot, hogy a médiában szeretne a jövőben is sikereket elérni, sőt, konkrét célja is van, hogy hol folytatná a szereplést."

Nem titkolt vágyam, nagyon szeretnék menni az Ázsia Expresszbe, mert úgy gondolom, egy Balogh Tamásné kell a képernyőre, hiszen az emberek szerettek, szeretnék nekik vidám perceket szerezni. 

Nagyon remélem, hogy a TV2 fel fog kérni” – hangsúlyozta Eszter.

Balogh Tamásné Eszter
Eszter új bizniszt indított: saját kötényeket és pólokat árusít (Fotó: TV2)

Új bizniszbe kezdett

Orosz Barbara és Pachmann Péter kérdésére arra is kitértek, mit vitt haza a Séfek Séfében töltött időből.

Elsősorban a recepteket, amit a séftől tanultam. A Séfek Séfe nagyon jó csapatépítő volt számomra, azóta tudom, mennyire fontos, hogy mindig figyeljünk egymásra” – mondta, majd hozzátette, éttermet ugyan nem tervez nyitni, de a férjét továbbra is minden nap kiszolgálja, az általa készült finomságokkal. „A TikTok-on készítem az ételeket a kedvenc nézőimnek, akik követnek, és nekik tetszik. Maradok a biztosítási területen, és a köténybizniszt folytatom, a mai nap folyamán érkeznek a pólok is” – büszkélkedett a legújabb üzletével.

A főzés most sem maradt el, ugyanis ahogy a séfje, Krausz Gábor tanította, hátszínsztéket készített burgonyapürével. A receptet örömmel osztotta meg a nézőkkel. A beszélgetés és a pontos elkészítési mód az alábbi videóban tekinthető meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek