Létrehozva: 2024.10.21. 08:00
Módosítva: 2024.10.21. 08:41

Különleges szépészeti beavatkozáson járt Zdroba Patrik

Az énekes nem mindennapi döntést hozott meg az arcával kapcsolatban. Zdroba Patrik speciális szépészeti beavatkozáson járt és ezt követőivel is megosztotta.

Zdroba Patrik különleges hangját 2019-ben ismerhette meg az ország egy tehetségkutató műsornak köszönhetően, később pedig több nagy tévés produkcióban is szerepelt, fellépett például a Sztárban Sztár korábbi évadában is.

Zdroba Patrik
Zdroba Patrik az arca miatt járt szépészeti beavatkozáson (Fotó: Szabolcs László)

Zdroba Patrik nem elégedett

Az énekes legfrissebb TikTok-bejegyzésében lerántotta a leplet egy olyan szépészeti problémájáról, ami vélhetően csak őt zavarja.

Azért jöttem ma a Baby Botox kezelésre, mert mint előadó énekes, a színpadon az arckifejezés az egyik legnagyobb eszközöm, fegyverem. Viszont sajnos nálam ez a kifejezés néha kicsit olyan, mintha paródia jellegű lenne, ugyanis a két szemöldököm képes ellenmozgásokat csinálni, tehát amíg az egyik nagyon felrándul, addig a másik nagyon le és ez az összhatás nem feltétlenül esztétikus. Volt most egy konzultációm ezzel kapcsolatban egy orvossal és biztosított róla, hogy ez a kezelés segíteni fog a problémámon.

Hogy Patrik kapott egy visszajelzést a közönségétől, vagy csak ő látja magát sokkal kritikusabb szemmel, ha visszanézi a saját produkcióit, nem derült ki. Mindenesetre volt a kommentelők között, aki megjegyezte, hogy nem kellene ennyire pánikszerűen küzdeni az öregedés ellen, de Patrik határozottan visszautasítja, hogy erről lenne szó, mint írja, az említett kezelés nem összekeverendő más egyéb feltöltésekkel, sőt preventíven a ráncok ellen is tökéletes.

Más is hiányzik

Az énekes rengeteg helyen volt már előadni, hat éve járja az országot, de pont szülővárosa, Szigetvár eddig még kimaradt, ami nagyon bántja Patrikot. Ugyanakkor van vigasza, hiszen lassan egy éve, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent feleségével, Bádoki Bettinával. 

@zdrobapatrik Miért is választottam ismét a @Skin City Budapest -et? A videóból kiderül! Hamarosan jövök az eredménnyel🤝🤩. @Dr. Varga Tamás #zdrobapatrik #skincity #plasztikaisebeszbudapest #babybotox ♬ eredeti hang - Zdroba Patrik Official

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek