Létrehozva: 2024.10.16. 12:30

Váratlan fordulat: György herceg nem akar király lenni

Az ifjú trónörökös, úgy tűnik, már most tudja, hogy mi szeretne lenni, egész pontosan azt, hogy mi nem szeretne lenni. György herceg egyelőre nem szándékozik király lenni.

György herceg jelenleg a második a brit örökösödési sorrendben, Vilmos herceg után közvetlenül ő következne. Az ifjú herceg azonban nem ezt a jövőt képzeli el magának. 

György herceg
György herceg 11 évesen már határozott elképzelésekkel rendelkezik a jövőjét illetően (Fotó: PA)

György herceg civil szakmát szeretne

A walesi hercegi család nemrég egy olasz étteremben ebédelt, ami a 11 éves Györgyöt teljesen lenyűgözte. Amikor meglátta a fatüzelésű pizzasütőt, azonnal felkiáltott: 

Ha nagy leszek, ezt szeretném csinálni!

írja a The Sun

Tehát Vilmos és Katalin legidősebb gyermeke, György herceg 2024-es nyilatkozata alapján, mostani fejjel a konyhában tudja a leginkább elképzelni a jövőjét. Arról nem is beszélve, hogy kortársaival ellentétben ő nem a gyorséttermi kajákra szavaz, ha választania kell, hiszen ennél sokkal kifinomultabb ízlése van egy bennfentes szerint: a kedvence a carbonara spagetti. Aldo Zilli séf elárulta, hogy sokszor főzött már a királyi családnak, mint mondja, nemcsak György herceg, hanem Sarolta hercegnő ízlése is kiváló, utóbbi kedvence az olívabogyó. A család legfiatalabb tagja, Lajos herceg pedig a pizzát és a curryt részesíti előnyben, de a céklát és más zöldségeket is szívesen fogyaszt. 

Szokatlan étkezési szabályt kell betartaniuk

A királyi családban rendkívül fontosak az étkezési protokollok, lehet, hogy éppen emiatt olyan előkelő a három gyerek ízlésvilága már most, illetve lehetséges, hogy pont emiatt került fókuszba György hercegnél a konyha mint jövőkép. Darren McGrady, aki a néhai királynőnek és Diana hercegnőnek is dolgozott, elárulta, hogy a kicsik addig nem ülhetnek egy asztalhoz rokonaikkal, amíg nem elég idősek ahhoz, hogy megfelelően tudjanak viselkedni és társalogni, ez alól pedig még a karácsony sem kivétel. A három gyerek a dajkákkal együtt étkezik a gyerekszobában, így tulajdonképpen az ízlésük megreformálása is terítéken van. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek