HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.24. 13:30

Szabó Zsófi barackfenekénél nem fogsz szebbet látni - Fotó

Felforrósította a hangulatot Szabó Zsófi.

Már nem kell sokat várni, és kezdetét veszi a TV2 táncos show-műsora, a Dancing with the Stars. Az idei évadban táncparkettre lép Szabó Zsófi, ráadásul a szívtipró Andrei Mangra oldalán. 

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi / Fotó:  Szabolcs László

A műsorvezetőnő elmondása szerint már jó ideje küzd azért, hogy a szorongásai és félelmei ne hatalmasodjanak el felette: mialatt ezen az úton haladt, érkezett a felkérés, hogy szerepeljen a Dancing with the Starsban. 

„Nyilván rettenetesen izgulok, de egy biztos. Az a kislány, aki voltam, akit annyiszor megaláztak az életben, akivel nem csak próbálták, hanem el is hitették, hogy semmit sem ér, jövő héten egy erős, felnőtt nőként lép elétek és teszi bele majd a szívét-lelkét élete első táncába, a csodálatos @andreimangra partnereként” - nyilatkozta korában Szabó Zsófi, aki már több fotóval is bizonyította a követőinek, hogy ennek érdekében tényleg mindent beleadott a próbákba.

Ezúttal azonban Andrei Mangra osztott meg egy igencsak túlfűtöttre sikerült fotót a közösségi oldalán. Szabó Zsófi egy táncmozdulata látható, amin barackfenekéről nem lehet levenni a szemünket, de lábai is megérnek egy misét. 

„Huh Toth Andi után felkötheted a gatyádat!”

„Az én szavazatom csakis a tiétek! Hajrá Zsófi és Andrei!!!”

„Már most tudom, hogy eszméletlen jók lesztek!”

- üzenték Zsófinak és táncpartnerének Andrei Mangrának. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek