Létrehozva: 2024.10.25. 08:00

Hogy mi? Milliárdos pacekbiztosítást kötne a Kőgazdag Fiatalok sztárja

PSG Ogli újabb őrülettel állt elő. A Kőgazdag Fiatalok sztárja „pacekbiztosítást” kötne magára, igencsak magasra becsüli a saját értékét.

Már nem tud mit tenne jólétében PSG Ogli. A Kőgazdag Fiatalok szereplője Ibizán ünnepeli meg a születésnapját, aminek igencsak megadja a módját: Szandi segítségével lányokat castingolt, és a biztonságáról is gondoskodni akar…

kőgazdag fiatalok psg ogli
A Kőgazdag Fiatalok sztárja, PSG Ogli lányokat castingol magának a szülinapi bulijára Tuvic Szandi segítségével (Fotó: TV2)

Milliárdokat ér a Kőgazdag Fiatalok szereplőjének teste

A csütörtök esti adásban Olivér egy biztosítási ügynökkel ül le tárgyalni:
Lesz egy szülinapi zsúrom külföldön. A pacekomra kéne biztosítást kötni. Ezt kéne megoldani” – fogalmaz a naplopó fiatal, aki ki is fejti, mire gondol:
A pacekbiztosítás arról szól, hogy ha akárcsak egy karcolás is lesz ezen a gyönyörű és ápolt testemen, akkor azt meg kell fizetni. Zsebbe nyúlós lesz a biztosítók számára” – taglalta Ogli, aki a lehető legdrágább konstrukcióra vágyik, úgy érzi, ha baj történne vele, milliárdos összegnek kéne járnia a családjának.

Ha rajtam múlna, négy-ötmilliárd forintos összegre biztosítanám magamat!

– szögezi le Olivér, mire az alkusz lelombozza, elmondása szerint ugyanis 500 millió forint a legmagasabb összeg, amire biztosíthatja magát – ezt nagyon kevésnek érzi a realityhős, aki szombaton a Dancing with the Stars-ban debütál táncosként.

Ogli az ibizai kiruccanás előtt egyébként még elszór egy valag pénzt: a testvéreként szeretett Szandival gyorsan kiugrik Dubajba egy napra, hogy egy kis színt szedjen össze.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek