Létrehozva: 2024.10.09. 08:00
Módosítva: 2024.10.09. 08:28

Szelfit kértek, amikor meztelenül ült a szaunában Jennifer Aniston

A színésznő meglepő titkokról rántotta le a leplet néhány nappal ezelőtt. Jennifer Aniston olyan hajmeresztő pletykákra is reagált, amelyek hitelessége korábban erősen kérdéses volt.

Jennifer Aniston a világ egyik legismertebb színésznőjeként hozzászokott már élete folyamán, hogy folyamatosan az újságok címlapján szerepel, de az sem idegen számára, hogy olyan információkat írnak róla, amelyeknek köze nincs a valósághoz. A színésznő nemrég Jimmy Kimmel híres beszélgetős műsorában vallotta be, mely híresztelések voltak igazak.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston minden külföldi útjára elvisz magával egy üveg olívabogyót (Fotó: ZUMAPRESS.com)

Lazac spermás arckezelés az egyik favorit

Jimmy Kimmel a találkozó során csokorba szedte azokat a híreket, amelyekkel a színésznő vagy nem találkozott, vagy ha hallott is róla, jót mosolygott a dolgon. Néhány téma esetében azonban meglepő választ adott.

A legrémületesebb történet az volt, hogy egyszer egy rajongója közös fényképet kért a színésznőtől egy szaunában, ahová meztelenül ülnek be az emberek, így Jennifer is. A Jóbarátok sztárja ruha hiányában természetesen elutasította a felkérést. 

De kiderült többek között például az, hogy hiába került Barack Obamával közös címlapra, semmi közük nincs egymáshoz, a szeretői viszony természetesen nem igaz. Jen hozzátette, hogy Obamával egyszer találkozott életében, míg feleségét, Michelle Obamát egy fokkal jobban ismeri. Tagadta, hogy 4000 dolláros öregedésgátló vízszűrőt szereltetett volna be otthonába kutyái számára, de azért jót nevetett ezen a feltételezésen. Elismerte viszont, hogy kipróbálta a lazac spermás arckezelést, és azt is büszkén vállalta, hogy az utazásaira mindig magával visz egy üveg olívabogyót. 

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston 2024-ben Jimmy Kimmel műsorában reagált a pletykákra (Fotó: Faye Sadou)

Jennifer Aniston belepirult

A legbizarrabb kérdés az volt, amikor a showman afelől érdeklődött, igaz-e, hogy egykori terapeutája hamvait egy tasakban őrzi az otthonában. Jennifer Aniston kicsit vonakodott a válaszadástól, ám végül beadta a derekát és elismerte: ez részben azért igaz. Tudni kell azonban, hogy Aniston 2012-ben egyszer már beszélt a terapeutájáról, aki lányaként tekintett rá, ő pedig édesanyjaként, így érthető módon nagyon megviselte őt, amikor elveszítette. A Page Six kitért arra is, hogy a temetésen kis zacskókban osztották ki terapeutája hamvait, amelyet ő is megtartott. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek