Orbán Viktor új gazdasági programot hirdetetett: megfizethető lakhatás, egymilliós jövedelem, munkáshitel

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.13. 17:00

Ez Jákob Zoltán új szenvedélye! A Balatonhoz is köze van!

Úgy tűnik, a milliárdos új hobbit talált magának, ami nemcsak új kapukat nyitott meg számára, de az egészségének is jót tesz. Jákob Zoltán legutóbb vállalt egy nagyot, és körbebiciklizte a magyar tengert.

Megszokhattuk már, hogy Jákob Zoltán igazi örökmozgó. Legyen szó üzletről, szerelemről vagy az egészségéről, mindenből a legjobbat szeretné kihozni. Talán ezért is döntött úgy, hogy – egy barátja tanácsára – beruház egy tűzpiros biciklire, ami nemcsak az életmódváltásában segíti, de visszaidézi a régi emlékeit is.

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán nem akármilyen kétkerekűvel vágott neki a balatoni túrának - Fotó: archív / hot magazin

"Kiskoromban is piros biciklim volt, az egész gyerekkoromat azzal tekertem végig, aztán elmúlt az az időszak. Azóta sok év eltelt, és most, hogy felülök a kétkerekűre, visszajönnek a régi emlékeim, amikor gurultam a biciklivel, és szóltak, hogy vigyázzak, nehogy elessek, én pedig közben árkon-bokron keresztülmentem. Ilyenkor jön a nosztalgia, és biztonságot érzek, hogy én már túl vagyok az árokpartokon az életemben, és megjártam mindent" – kezdte a hot! magazinnak a milliárdos.

Jákob Zoltán vagyona ellenére biciklizni kezdett

Jákob Zoltán vagyona ugyan arra predesztinálja, hogy csodakocsikkal szelje az utakat, ám a kerékpározás sem áll messze a műköröm-ki­rály­tól. Ez nem is véletlen, hiszen ez csodálatos sport. Egyszerre kapcsolja ki és tartja mozgásban az embert, ráadásul menet közben olyan helyeket csodálhat meg, amelyek mellett eddig csak sietve haladt el.

Jákob Zoli a kétkerekű után felült a négylábúra – Fotó: archív / hot magazin

"Három hete hívott a barátom, hogy tekerjük körbe a Velencei-tavat, majd ezt követően estünk neki egy nagyobb falatnak, a Ba­la­ton­nak" – mesélt a hatalmas túráról Zoli. – Balatonkenesétől Keszthelyig mentünk, majd onnan vissza az északi partra. Az­óta eldöntöttem, hogy mostantól biciklis nyaralásokat tervezek. Annyival többet ad! Egy sima utazásba bele lehet kényelmesedni, és közben hízol. Ellenben ha biciklivel tekersz, olyan tájakat fedezel fel, amiket eddig nem láttál. Most úgy érzem, új fejezet nyílt az életemben a biciklizéssel" – tette hozzá az üzletember.

Két kerék – négy láb

Zoli az életmódváltását követően sokkal többet mozog, mint előtte, noha valamilyen szinten mindig is az élete része volt a sport.

Nemcsak a biciklire, de a lóra is újra felültem! Lementem a Balatonra, és ott készült rólam egy fotósorozat – árulta el.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek