HŰHA

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.21.

Forró fotó: bugyi nélkül pózolt együtt a két világsztár

Szinte alig takarta valami a testüket.

Rangos rendezvényen vett részt Dua Lipa és Zendaya, ahová merész szettben érkeztek. Mindketten Cher előtt tisztelegtek, a legendás énekesnő beiktatására érkeztek a Rock and Roll Hall of Fame-be.

 

A fiatal színésznő, Zendaya és stylistja Cher egyik ikonikus ruháját gondolták újra. Végül a 2001-es őszi kollekcióból, a „Foreign Intrigue”-ból választottak egy testszínű,  félvállas ruhát, melynek mellrészénél egymást keresztező pántok épp csak eltakarták a színésznő melleit - de más testrésze sem volt teljesen fedett, hiszen a szoknyarész nagyon alacsonyan, a csípő vonalában kezdődött, és Zendaya hasa és háta is teljesen fedetlenül maradt, a merész ruha alá pedig egyértelműen nem vett fel fehérneműt - írja az Origo.

Dua Lipa is merész szettben érkezett Cher tiszteletére, ő azonban egy rockosabb fazont választott, hosszú bőr ruhája a lábszára mentén volt felsliccelve, egészen a derekáig, mely alatt csak egy neccharisnyát viselt, és szemmel láthatóan ő sem vett fel bugyit a merész szabású darab alá.

Íme a lapozható fotók:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek