Létrehozva: 2024.10.03. 19:20

Ezért dugott el pénzt egy bababoltban a TV2 sztárja

A TV2 szórakoztató műsorában vállalt először tévés szereplést az egyik legnagyobb magyar tiktokker, WhisperTon. A Dancing with the Stars 2024-es évadának sztárja alig várja, hogy lenyűgözze a műsor zsűrijét és a nézőket, de előtte még szívszorító lépésre szánta el magát.

Extravagáns stílusa és szédítően pörgő tartalmai miatt WhisperTon hazánk egyik legsikeresebb influenszere, aki ráadásul hamarosan a Dancing with the Stars 5. évadában is látható lesz. A TV2 sztárját csak TikTok-oldalán több mint 1 millióan követik, mondjuk azt sokan nem tudják, hogy eredeti neve, Strenner Antal. A kreatív tartalmairól elhíresült tiktokkertől már megszokhatták rajongói, hogy szereti meghökkenteni az embereket, de most olyat tett, amire eddig nem volt példa…

Dancing with the Stars
A Dancing with the Stars 5. évad szereplők közül WhisperTon is hamarosan megcsillogtathatja tánctudását sztárja Szőke Zsuzsa oldalán (Fotó: Bors)

Ötezreseket dugott el egy bababoltban a Dancing with the Stars szereplője

WhisperTon többször is megkapta, hogy hatalmas népszerűségét nem használja jóra, semmi tanító, oktató szándékú tartalmat nem oszt meg közösségi oldalán, tehát nem jó példát mutat. A TV2 sztárja igaz sosem foglalkozott az ilyen jellegű kritikákkal, de most mégis egy olyan videót osztott meg TikTok-oldalán, ami sokak számára szívmelengető. A népszerű influenszer, aki hamarosan a Dancing with the Stars-ban is látható lesz, édesanyákat akar meglepni, ezért nem mindennapi akcióba kezdett. Bement egy bababoltba, és ötezereseket dugdosott el különböző árukba, amiket reményei szerint anyukák találnak meg, mert megérdemlik. 

Mert ők bármiről lemondanak értünk

írta a videóban, ahol jól látszik, hogy popsitörlőkbe, pelenkák csomagolásába, apró zoknikba pénzt dug el, a pedig kommentelők beindultak:
„Gyönyörű gesztus köszönjük minden anyuka nevében”.

„De aranyos vagy nagyon jó szíved van az már biztos”.

„Nagyon nagy szíved van”.

„Istenem! Mindig is tudtam, hogy egy tiszta szívű ember vagy!” 

@whisperton Hálás vagyok a szüleimnek! ❤️ csoda trend : @Tabs ♬ original sound - Ton

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek