Létrehozva: 2024.10.26. 15:00

Megszólalt Dancing with the Stars-beli táncpartnere Szabó Zsófiról: „Nem csodálkozom, hogy összeboronálnak vele”

A TV2 táncos sikerműsora október 26-tól folytatódik a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. A Dancing with the Stars-ban szereplő Szabó Zsófit és táncpartnerét pedig már össze is boronálták a rajongók.

A Dancing with the Stars 5. évadában Szabó Zsófi is szerencsét próbál, amely vállalkozására tökéletes partnerre lelt Andrei Mangra személyében. A latin- és showtáncos lapunknak elárulta, mit érez partnere iránt.

Szabó Zsófi, Dancing with the Stars
Szabó Zsófi és Andrei Mangra próbái mindig vidámak a Dancing with the Stars 2024-es évadára készülve (Fotó: TV2)

Andrei Mangra odáig van Szabó Zsófiért

A profi táncos ötszörös Dancing with the Stars döntős, a magyarországi DWTS 2. évadának győztese. Szabó Zsófi profi táncpartnere egy szériát kihagyott, de ahogy fogalmazott, rá is fért egy kis pihenés.

Boldog vagyok, hogy visszatértem Magyarországra egy évad kihagyása után – kezdte Andrei Mangra, majd folytatta:

Feltöltődve jöttem Budapestre, és erősen toljuk a próbákat Szabó Zsófival. 

Nagyon boldog voltam, hogy ő lett a párom, mert azt gondoltam, hogy maximalista lesz, és bármennyire tudna, vagy nem tudna az elején, tudtam, hogy minden munkát bele fog tenni, ettől nem féltem, és igazam is lett. És az a komoly, hogy még annál is jobb a kapcsolatunk, mint amire számítottam.

Rövid idő alatt nagyon jó barátok lettünk, ez tényleg egy igazi barátság!

A korábban Tóth Andival győzelemig menetelő, Gabriela Spanic-kal harmadik helyet elérő táncos azt is elárulta, hogy bár Zsófi műsort vezet közben a múlt héten befejeződő Sztárban Sztár All Stars online riportere is volt , mégis minden nap próbáltak az elmúlt hetekben. És azzal is tisztában van, hogy ahogy eddigi párjaival, a gyönyörű sztáranyukával is össze fogják majd boronálni a nézők.

Csak Rubint Rékával nem hoztak össze, mert ő férjnél volt, meg nagyon korán kiestünk” – nevetett nagyot, majd hozzátette:

Csináltunk Insta-sztorikat, posztokat, a videókban is látszik, milyen jól összebarátkoztunk, milyen bensőséges a kapcsolatunk, szóval nem csodálkozom, ha ilyen pletykák születnek és összehoznak Zsófival. És mi lesz majd, ha meglátják a mai, első táncunkat, mert annyit elárulhatok, hogy nagyon szexi dög lesz!

Szabó Zsófi
Andrei Mangra a Dancing with the Stars 2023-as évadát kihagyta, de most visszatért és erős barátság alakult ki közte és Szabó Zsófi (között Fotó: TV2)

Nem győzelmi céllal indulnak a Dancing with the Stars-ba

Andrei Mangra azt is elárulta, hogy mit tűzött ki célul táncpartnereivel az idei és korábbi évadokra.

„Sosem úgy indulok neki a műsornak, hogy mindenképpen meg akarom nyerni. Hanem azzal, hogy a legjobbat, legtöbbet hozzam ki a partneremből. És ha ezt sikerül, és a zsűri és a nézők is adnak esélyt, hogy többet szerepeljünk egy-két hétnél, akkor az eredmény biztosan nagyon jó lesz. Az, hogy nyersz, vagy nem, az olyan sok mindentől függ. 

De az érzés, hogy kihoztad magadból és a partneredből a maximumot, hogy olyan koreográfiát hoztál össze, ami illik neki, hogy a párod olyan oldalát tudja megmutatni, amit eddig a nézők nem ismertek, az már nagy nyeremény!

 De persze, jó lenne ismét végig menetelni és magasba emelni a Dancing with the Stars trófeáját!” — mondta a táncos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek