Létrehozva: 2024.10.22. 10:02

Rá sem ismerni, túltolta a plasztikát a Dancing with the Stars szereplője

Gabriela Spanic nem mintapéldánya a természetes korosodásnak. A korábban a magyar Dancing with the Stars-ban is szerencsét próbáló színésznő nagyon fiatalos, de ezt plasztikai beavatkozások hadának köszönheti.

A szappanoperák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic mindössze 24 éves volt, amikor 1998-ban szerepet kapott az őt világhírűvé tévő Paula és Paulina című sorozat. A venezuelai színésznői tavaly ünnepelte 50. születésnapját. A Dancing with the Stars első évadának szereplője a fiatalos külsejét azonban nem természetanyának köszönheti, hanem plasztikai műtétek sokaságának, amit a szakértő szerint igencsak túl is tolt.

Gabriella Spanic_DT_22021 dancing with the stars
Gabriela Spanic remek formában mutatkozott a Dancing with the Stars-ban, bájai és arca akkor sem volt természetes (Fotó: Bors)

„Vannak letagadhatatlan pontok”

A Dancing with the Stars első évadának sztárvendége kirobbanó formában lejtett a showműsor parkettjén, irigylésre méltó alakot villantott. Ugyan már akkor sem lehetett természetességgel "vádolni", az elmúlt években még inkább elszaladt vele a ló. A túlzásról a hazai sztárok kedvenc plasztikai sebésze, Dr. Krasznai Zsolt rántotta le a leplet.

Televisa Presents 'Vivir De Amor'
Krasznai Zsolt szerint sok műtéten esett át Gabriela, az összhatás azonban elfogadható (Fotó: Medios y Media /  Getty Images)

Nagyon csinos hölgy, »maximálisan« jól néz ki” – gesztikulált kezével, a színésznő telt dekoltázsát formázva. „Vannak letagadhatatlan pontok” – utalt a plasztikai műtétet sorára a szakértő a Mokkában nyilatkozva.

Ami többek között csinossá tette őt, az a temperamentuma, a mosolya, vidámsága, szenvedélyessége. Egyébként ötvenévesen is nézhet ki ilyen jól valaki, persze a közösségi oldalakra töltött képeken lehet szerkesztő programokat is használni. De esetében arcplasztika történt az szinte száz százalék."

Mexican Star Gabriela Spanic
Spanic huszonévesen tört be a szappanoperák világába, természetes bája már a múlté (Fotó: ZUMA Press / Northfoto)

Remek alakja a van a Dancing with the Stars sztárjának

„És biztosan történt testzsír-leszívás is. Az látszik, hogy a combján erősebb egy picit, de a hasán feltűnően vékony, Dél-Amerikában nagyon jól végzik ezeket a hasi zsírleszívásokat. Ma már úgy meg tudják csinálni a hasleszívást, hogy az izmokat berajzolják előre és ott meghagyják a zsírt, így az eredmény olyan, mintha izmos lenne. Volt egy dél-amerikai páciensem, akinek a mellműtétjét én csináltam, de a hasi zsírleszívást még ott csinálták, és úgy nézett ki a hasa, mint Rubint Rékáé. Ma már mindent lehet…” – fejtegette dr. Krasznai Zsolt plasztikaisebész, majd hozzátette: hiába a sok műtét, számára az összhatás elfogadható a színésznő esetében.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek