A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11.

Az elegancia megtestesítője: csak úgy sugárzik Palvin Barbi - Fotók

Keresve sem tudnák szebbet vagy jobbat találni Palvin Barbinál.

Palvin Barbinak 2006-ban, alig 13 évesen indult karrierje, ekkor fedezték fel, miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Spur Magazine-ban. 2008-ban az ELLE magazinban egy nagyobb divatanyagban szerepelt. 2009-ben pedig szerepelt a L'Officiel orosz, francia és holland kiadásának, és a Jalouse, a Vogue és a Glamour címlapján is. 

77th Cannes Filmfest
Fotó: Northfoto

Palvin a kifutón 2010 februárjában, a Milan Fashion Week alkalmából debütált, a Prada képviselőjeként. 2010 tavaszán a párizsi divathéten is részt vett. Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro, Loewe és Giles modelljeként is mutatott be ruhákat, továbbá a 2011 Chanel show-t is ő nyitotta meg. Későbbiekben modellkedett az Armani Exchange, a H&M, és a Victoria’s Secret részére is.

Egyszóval nemcsak a világ egyik legszebb és legtöbbet foglalkoztatott modellje a magyar lány, hanem az elegancia és a kifinomultság megtestesítője is egyben. Nemcsak a divatvilág egyik legfényesebb csillaga, hanem igazi stílusikon is.

Palvin Barbara ismét mindenkit lenyűgözött kifinomult megjelenésével! A magyar modell két lélegzetelállító fotóval kápráztatta el rajongóit, amelyeken úgy ragyog, akár egy hercegnő. Még a Sydney-i kikötő és világhírű hídja is eltörpül Barbi szépsége mellett.

A magyar modell a hajókiránduláshoz egyébként egy vállakat szabadon hagyó fekete ruhát választott, ami kiemeli kecses alakját. Az ehhez választott minimalista kiegészítői pedig csak még egyértelműbbé teszik lehengerlő megjelenését.

A második fotón szintén egy izgalmas összeállításban láthatjuk: egy fekete blézer és szoknya kombinációját választotta, amely letisztult és modern hatást kelt. A hullámokba rendezett haj és a minimalista smink kiemeli Barbi természetes szépségét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek