HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.02. 16:30

Átszúrta Dobó Ági mellbimbója a fürdőruháját - Fotó

Megható vallomást tett az anyaságról Dobó Ági.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, mentő vitte kórházba Dobó Ágit. A bajok Olaszországi nyaralása során kezdődtek, amikor a semmiből alhasi görcsei támadtak. Hullámokban tört rá órákon át a fájdalom. Többször ájulás közeli állapotba került, már úgy érezte, hogy megfullad. 

Dobo Agi-142-KZ
Dobó Ági 

Dobó Ági életében először úgy érezte, hogy meg fog halni, az agya egyszerűen nem bírta tovább elviselni azt a mértékű fájdalmat. A korábbi szépségkirálynőt megműtötték a megrepedt a petefészkével, és 5 nap után borzasztó hemoglobinszinttel, több mint 1,2 liter vért veszítve, de jól van.

A nemrég átélt borzalmak után pedig újra visszaköltözött a boldogság a közösségi oldalára. Dobó Ági napra pontosan tizenegy évvel ezelőtt lett édesanya, elsőszülött fiát, pedig érzelmes sorokkal köszöntötte fel. 

„Ma 11 éve lettem Anya. És ezen a szülinapon tényleg valósággá vált, hogy Értük a világ végére is elmennék… Mert 3 hete eljöttem…” - kezdte Dobó Ági a szülinapi köszöntő bejegyzését, amihez egy brutál dögös bikinis fotót is posztolt, amin kézen fogja mind a két fiát. 

„Isten éltessen Kis Benedikt, Te vagy a legközvetlenebb, legszociálisabb, a világ minden csodájára, az ismeretlenre is legnyitottabb és legbefogadóbb Ember, akit valaha ismertem! Boldog vagyok, hogy az Anyukád lehetek, és hálás az elmúlt 11 évért Együtt, és külön az elmúlt hetekért, ami alatt Te voltál itt, az ismeretlenben A BIZTOS PONT nekem! Csodálatos vagy!” - olvasható a sztáranyuka bejegyzésében. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek