A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.06. 13:00

Kőgazdag Fiatalok: Arisztokrata szerelme miatt nem vállalta a műsort a magyar sztár

Bár az ismert férfi az első szériában feltűnt, sőt, randizott is, most hiányozni fog a reality-ből. A Kőgazdag Fiatalok azonban így is bővelkedik majd izgalmakban!

A TV2 nemrég jelentette be, hogy október 14-én jön a Kőgazdag Fiatalok második évada, ami egyben azt is jelenti, hogy rongyrázásból, nagyzolásból és cicaharcból sem lesz hiány. Aki igazán dörzsölhetné a tenyerét a hír hallatán az nem más, mint a hősszerelmes politikus, Schmuck Andor, aki már az első szériában is feltűnt, jó nagy meglepetést okozva. A Tisztelet Társaságának elnöke nem mással randizott többször is a Kőgazdag Fiatalok első évadában, mint Mettával, aki nem sokkal korábban még Árpa Attilától remélt rózsát A Nagy Ő-ben.

Kőgazdag Fiatalok
Kőgazdag Fiatalok: Schmuck Andor Mettával randizott az első évadban Fotó: TV2

No de vissza Andor rövidke, de látványos románcához Mettával. Összesen háromszor randevúztak, ám végül be kellett látniuk, hogy teljesen más az értékrendjük.

„Említetted, hogy sok mindent szeretnél az életben. Hogy gyereket nem, az teljesen világos, de az is kiderült, hogy férjet nem. Én viszont feleséget keresek, és nem lenne tisztességes, ha folytatnánk a randevúzást, miközben én pontosan tudom, hogy nem oda vezet, ahová szeretném. Nekünk egy barátság adatott, de semmiképpen nem kapcsolat”

– szögezte le a politikus, aki már akkor úgy volt vele, hogy nem lógatja az orrát, keresi tovább az igazit, akit bizony azóta meg is talált!

Kőgazdag Fiatalok: Schmuck Andor arisztokrata kedvese miatt nem szerepelhetett az új évadban

Bár a politikus a lelke mélyén talán úgy gondolta, az új évadban is várhat rá néhány izgalmas randi a Kőgazdag Fiatalokban, erre egy igen nyomós ok miatt már nem lesz lehetősége. Az a hölgy ugyanis, aki elrabolta a szívét, nem fogadná kitörő örömmel a politikus jelenlétét a reality-ben. Nem beszélve a családjáról!

"Az új kedvesem külföldön él, róla többet nem is nagyon szeretnék egyelőre elárulni. Elég az hozzá, hogy arisztokrata családból származik, olyan neveltetést is kapott. Ha meglátna, amint a Kőgazdag Fiatalokban randizom, biztos nem ugrálna az örömtől, bár jóllehet, néhány jeleneten elnevetgélne egy kicsit. A családja viszont kicsit se nézné jó szemmel a dolgot, az pedig szerintem érthető, hogy nem szeretnék náluk rossz pontot szerezni" – ecsetelte nevetve a Ripost-nak Schmuck Andor, akinek a szerelmi élete egy Netflix-sorozatot is megérne.

Nyár elején még egy tényfeltáró, Tinder Tündérek című könyvben tálalt ki a kurtán-furcsán végződő Tinder-randijairól, azóta viszont rátalált a szerelem, egy elegáns és roppant titokzatos hölgy személyében.

De vajon ki lehet Schmuck Andor barátnője?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek