HŰHA

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.30. 13:15

Tolvai Reni brutális átalakuláson ment át pár év alatt: itt az előtte-utána fotó

Az énekesnő kitartása kifizetődött.

Tolvai Reniről köztudott, hogy jó néhány kilótól megszabadult a sportnak és az életmódváltásának köszönhetően. Most közösségi oldalán mutatott előtte-utána fotókat és hosszabban írt arról, hogy mikor is döntött úgy, hogy változtat és miért.

tolvai reni-01-BS
Tolvai Reni életmódváltása kifizetődött  Fotó: Bánkúti Sándor

Ugyanaz a színpad, ugyanaz a verseny, csak egy pár év távolságra...

– kezdte legfrissebb Instagram-posztját Tolvai Reni.

Utáltam edzeni, mindig azt mondtam hogy nekem az a heti 3-szor 1 óra sem fér bele az időmbe. Bár általánosságban egészségesen étkeztem, de jóval többet mint amire szükségem van. Volt egy olyan pont amikor elegem lett abból a bókból, amit mindig kaptam, ami így szólt "pedig milyen szép az arca", ebben a "pedig" volt az, ami bántott, de tudtam, hogy én tehetek róla, senki más. Majd elkezdtem az életmódváltást, ami nagyon sikeres volt, 7-8 hónap alatt nagyon sok felesleg lement. Boldog voltam és büszke, viszont azt láttam, hogy oké, jóval kisebb vagyok, viszont ez a puha hatás, amikor nem vagy már duci, de nem vagy feszes izmos sem. Elkezdtem edzeni egyedül, lementem a terembe hébe-hóba, csináltam egy selfiet, 2 szett guggolást meg futoópadon sétáltam és azt hittem hogy hu de jót edzettem. Csomó idő eltelt zéró eredménnyel, nem változtam semmit

– mesélte az énekesnő, aki egy napon meglátott egy edzőt a teremben, aki 50 évesen olyan keményen edzett, hogy leesett az álla. Végül jelentkezett hozzá edzésekre, és ő segített neki izmosodni.

Van még hova fejlődni, de en nagyon hálás vagyok, hogy most már nem bírom sport nélkül az életem.

"Szerintem bombasztikus vagy. És amit elértél, az példaértékű" – írta neki egy rajongója, akivel sokan egyetértettek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek