Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.26.

Ördög Nóra veszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz forgatása alatt - Videó

A műsorvezető az Ázsia Expressz forgatásáról mutatott kulisszatitkokat. Ördög Nóra tarsolyában még mindig rengeteg meglepetés van, ezúttal ismét hátborzongató esetről számolt be a Nánázsia új epizódjában.

Ördög Nóra és családja öt évvel ezelőtt indította útjára Nánázsia nevű YouTube csatornájukat, amelyben az Ázsia Expressz forgatásának kulisszatitkairól, forgatási szünetekről és az ottani érdekességekről számolnak be, a rajongók legnagyobb örömére. 

Ördög Nóra
Ördög Nóra férje és gyerekei csak egy ideig tarthattak a műsorvezetővel az Ázsia Expressz forgatásán (Fotó: Andrássy Áron)

Ördög Nóra kalandjai a helyi állatvilággal

A stáb már az első napokban szembesült a nehézségekkel, például egy kígyóval "futottak össze" az egyik étteremben, vagy azzal, hogy a szállásuk tele volt gekkókkal, illetve minden helyiségben rendszeres futottak csótányokba. Nóri korábban elárulta: nagy segítség ugyan, hogy a helyiek rendkívül kedvesek és segítőkészek, vannak azonban olyan szituációk, amikre nem lehet felkészülni. 

Mint kiderült, a csinos műsorvezetőnek az egyik felvételnél egy sűrű, magas növény közepéről kellett konferáljon. Bár a látkép lélegzetelállítóan szép, Nóri aggódott, hogy a virágok alján kígyók is lehetnek, mint kiderült, nem alaptalanul. 

Barátságos kígyók

- biztatták a helyiek, amitől érthető módon Nóri egy cseppet sem nyugodott meg, ráadásul a szövege sem volt rövid, amit el kellett mondania. Hála Istennek problémák és kígyók nélkül úszták meg a felvételt, hiszen sejthető, hogy bármi is történt volna, arról már tudnánk.

Élményekből nincs hiány

A Nánázsia legfrissebb epizódjában egyébként pont arról a napról számolnak be, amikor elszakadt egymástól a család. Nánási Pál és a gyerekek ugyanis nem tudtak végig Nórival maradni, így az utolsó közös program egy jó kis vidámparkos nap volt, amit Paliék egy szomorú búcsúval és egy 30 órás hazautazással zártak. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek