Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.09.20. 19:33

Újabb csapás a némaság után: retteg az árvíztől a magyar énekesnő

Az előadóművész egy hónap némaság után szólalhatott meg, most pedig rengeteg a tennivalója. Marcellina attól tart: a természet közbeszól.

Alig pár napja, hogy a szaxofonhoz is remekül értő énekesnő, Marcellina több mint egy hónap után újra szóra nyithatta a száját egy súlyos hangszalag-betegséget követően. Bár a rehabilitációja még hosszú hetekig, akár hónapokig eltarthat - így az éneklés egyelőre álom a számára - úgy érzi: végre fellélegezhet.

Marcellina
Marcellina retteg attól, hogy a víz miatt nem tudja majd elhagyni az otthonát / Fotó: Marcellina

Igen ám, de Marcellinának most azzal is meg kell küzdenie, hogy a lakhelyét, Tahitótfalut is egyre inkább fenyegeti a 2024-es árvíz. A legfrissebb hírek szerint Vác és Tahitótfalu között közlekedő kompot már leállították, a katonák pedig folyamatosan homokzsákot pakolnak Tahitótfalun, hogy felkészüljenek a Duna szombati tetőzésére.

"Nagyon félek attól, hogy lezárják a 11-es utat, ugyanis az köti össze Tahitótfalut a többi településsel. Ráadásul most, hogy már újra tudok beszélni, egyre több a dolgom, mennem kéne ide-oda. Rettegek, hogy bent ragadok a faluban, és nem fogok tudni kimenni. Ugyanakkor az is rossz lenne, ha elindulnék valamerre, és nem tudnék hazamenni. Ez most egy ilyen patthelyzet, sajnos nem tudok mit tenni, csak reménykedek, hogy gyorsan javul majd a helyzet. Minden tiszteletem azoké, akik segítenek az árvíz elleni védekezésben"

– nyilatkozta a Ripost-nak Marcellina.

Marcellina
Marcellina lakhelyén, Tahitótfalun is a víz az úr / Fotó: Metropol

Marcellina egy hónapig volt némaságra ítélve

A szaxofonos-énekesnő augusztus közepén tudta meg, hogy bevéreztek a hangszalagjai. Mivel az olyan, mintha egy olimpikon futó a lábát törte volna, Marcellina körülbelül egy hónapig egyáltalán nem szólhatott meg, ami egy előadóművésznek különösen megterhelő lelkileg. Épp ezért volt óriási az énekesnő öröme, amikor néhány napja végre valahára megtörhette a csendet.

"Amikor a doktornő azt mondta, hogy beszélhetek, azonnal kitört belőlem a boldogság! Olyan érzés volt, mintha visszakaptam volna az életemet! Igaz, hogy a teljes regenerálódás még sok idő, de ahogy mondani szokták, minden vég valaminek a kezdete. Kiabálni természetesen még nem kiabálhatok, így igyekszem nem összeveszni senkivel. Óvatosan beszélek, de a legutóbbi orvosi vizsgálat már megnyugtató eredményt hozott: nincs duzzanat a hangszalagjaimon" – mesélte meghatottan Marcellina a Borsnak.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek