A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.05.

Kiss Daniella már ki is nézte a félmilliós babakocsit lányának

Az egykori szépségkirálynője hamarosan kezében tarthatja kislányát, így elkezdték beszerezni a babacuccokat. Persze Kiss Daniella igyekszik a lehető legjobbat kiválasztani mindenből a picinek, így a napokban egy fél milliós babakocsit nézegetett.

Nyár közepén jelentette be a Farm VIP tavalyi évadának sztárja, Kiss Daniella, hogy szerelmével gyermeket várnak. Az egykori szépségkirálynő azt is elárulta, hogy már a második trimeszterben van, és izgatottan várják, hogy skezükben tartsák a picit. Később kiderült, hogy bár a kismama megérzései szerint kisfiúra számított, de kiderült, lányt hord a szíve alatt Daniella.

Kiss Daniella
Kiss Daniellát is meglepte, hogy kislánya lesz, mert fiúra számított (Fotó: Szabolcs László)

A TV2 szépsége decemberre van kiírva, így már el is kezdték beszerezni azokat a holmikat, amikre a picinek szüksége lesz. Daniella a napokban a közösségi oldalán kért segítséget a rajongóitól, mert nem talál sehol egy bizonyos babakocsit, amit személyesen meg tudna nézni.

Van valakinek Junama Diamond babakocsi, amit esetleg meg tudok nézni személyesen? Mert itthon sajnos sehol nincs bemutató darab belőle!

 – fordult a rajongóihoz a Farm VIP szépsége.

A Ripost utánajárt ennek a babakocsinak, ami mint kiderült a hivatalos márkaoldalról, hogy a variálhatóságtól függően 400-500 ezer forintba kerülhetnek. Természetesen ezen felül még növelik az árát a különböző kiegészítők.

Kiss Daniella, babakocsi
Félmillióba kerül az a babakocsi, amit szeretne kislányának a TV2 sztárja 
(Fotó: Instagram / Kiss Daniella)

Igazi szerelem gyereknek érzi Kiss Daniella kislányát

Kiss Daniella tavaly még nem gondolta, hogy az idei év lesz az eddigi legfontosabb az életében.

„Több mint öt éve vagyunk együtt a párommal, így már természetesen szóba került a családalapítás is. Bár mi csak jövőre terveztük, de úgy tűnik a pici másként döntött. Igazi szerelem gyermek a mi kis angyalunk, ennél szebb dolgot nem is kívánhat egy pár magának. Amikor megtudtuk akkor szóhoz sem jutottunk, igazából még most sem fogtuk fel” – mesélte korábban a Borsnak Daniella.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek