Létrehozva: 2024.09.06.

"Lazán elvesznél a tömegben" – kemény kritikát kapott Gáspár Evelin

Igencsak erős szavakkal méltatták Győzike lányát.

Szegény Gáspár Evelin jellemzően szélsőséges reakciókat vált ki az emberekből. Duci kislányként ismerte meg a nagyközönség az édesapja nevét viselő valóságshow-ban, pár éve azonban drasztikus változáson ment keresztül, azóta bomba alakját csodálhatjuk. Teszik is sokan: posztjaira gyakran gyűjt be elismerő szavakat. Sajnos azonban akad egy-egy alkalom, amikor előkerülnek azok a követők, akik inkább csak kritizálnak, ráadásul néha nem is visszafogottan. Úgy tűnik, friss fürdőruhás posztja alatt is megjelentek a fanyalgók: volt ugyanis, aki szerint a látványt felértékeli, hogy Gáspár Győző lánya van a képeken.

Nem vagy rossz, de ha nem celeb lánya lennél, lazán elvesznél a tömegben!

 – jelentette ki egy követő.

Persze azért az elismerő kommentek kerültek ezúttal is túlsúlyba. Még Horváth Gréta is hozzászólt a fotókhoz: "Pifff anyukám!" – majd pár tűz emojit is dobott a komment mellé, hogy egyértelműsítse, mennyire dögösnek tartja a látottakat.

Gáspár Evelin friss posztja ide kattintva lapozgatható végig. Döntsd el magad, megérdemelten kapja-e a dicséreteket, vagy azok az alakja helyett az ismertségének szólnak!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek