Létrehozva: 2024.09.26.

Nem hiszed el, ezért lett plasztikafüggő Szabó Franciska

Szabó Franciska az Exatlon óta is több szépészeti beavatkozáson esett át. Az Exatlon Hungary bombázója azt is elárulta, milyen műtéteknek köszönheti szexi külsejét.

Pár héttel ezelőtt költözött haza Amerikából az Exatlon Hungary nehézsúlyú bombázója, aki egy időre feladta domina pankrátori karrierjét is. Szabó Franciska mögött nagyon nehéz évek vannak, mert bár a karriere nagyon szépen ívelt felfelé több vonalon is, de a magánéletében igazi dráma zajlott. Itthon azonban kezd újra önmaga lenni, összeszedte magát, a családja ölelésében pedig azt is elhatározta, hogy most egy darabig csak önmagára fog koncentrálni.

Szabó Franciska, Exatlon Hungary
Mióta véget ért az Exatlon, Franciska több szépészeti beavatkozáson is átesett (Fotó: Bors)

Újra szexi formában az Exatlon bombázója

Mint arról már a Ripost is írt, az Exatlon sztárja Amerikában OnlyFans-karrierbe is kezdett, miután az exe, állítása szerint. egy csomó pénzzel lehúzta. Szabó Franciska Instagram-oldalára onnantól még több és még szexibb képek és videók kerültek fel. Az ifjúsági Európa-bajnok dzsúdós képein jól látszik, és soha nem is titkolta, hogy alakját, nemcsak a természetnek, a genetikának, a rendszeres sportnak, hanem a plasztikai sebészeknek is köszönheti. Nemrég azt is elárulta, hogy miért érzi szükségét az újabb és újabb beavatkozásoknak, legutóbb éppen a fenékfeltöltésen esett át. 

Nekem az az egészséges, ha abban az energiában vagyok, ami a legkomfortosabb, és az a maszkulin energia – mesélte Hajdú Péternek a Frizbi vendégeként, majd hozzátette:

Ezért a sok szépészeti beavatkozás, hogy azért ne úgy nézzek már ki, mint egy pasi! Ezért van a szám is mindig feltöltve, a nagyon hosszú szőke haj pedig nem kényelmes, ez póthaj. A melleimet is azért csináltattam meg, mert így ha tükörbe nézek, akkor egy nőt látok!

Szabó Farnciska
Az Exatlon-szereplők egyik legszexibbje újabb tartalmakkal jelentkezett a közösségi médiában (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek