Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.16.

Csupasz vállak, kivillanó dekoltázs: íme, a 2024-es Emmy-gála legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai

2024-ben is átadták az Emmy-díjakat. Tarolt a Sógun sorozat.

Hétfő hajnalban adták át 76. alkalommal a “tévés Oscarnak” számító Emmy-díjakat a a Los Angeles-i Peacock színházban.  Számos sikersorozat legújabb évadai tarolhattak a drámai- és vígjáték kategóriákban, míg a minisorozatok között izgalmas és sokkoló újdonságok kaptak elismerést az Emmy-díj-átadón. 

Az Emmy-díj-átadó nyertesei

A díjátadón idén a legtöbb jelölést A sógun szerezte meg, összesen 25 kategóriában jelölték, ebből pedig 18 kategóriában tarolt a legjobb drámasorozat kategóriában. A második helyen A mackó című sorozat végzett, ami 23 kategóriában kapott jelölést, ebből pedig 11-et el is nyert, így a legjobb férfi mellékszereplőnek járó kategóriában Ebon Moss-Bachrach, míg legjobb férfi főszereplőnek járó kategóriában Jeremy Allen White vehette át a díjat, míg Liza Colón-Zayas első Emmy-díját vihette haza a legjobb női mellékszereplőnek járó kategóriában.

A Netflix nagy sikerű sorozata, a Szarvasbébi a limitált vagy antológia sorozatnak járó kategóriában vihette haza a díjat, illetve Richard Gadd alkotó pedig ugyanebben a kategóriában a legjobb főszereplőnek járó elismerést nyerte el, míg Jessica Gunning kapta a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat ugyanebben a kategóriában.

A képre kattintva képgaléria nyílik:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek