Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.

A TV2 sztárja kamerák előtt markolt rá Szabó Zsófi formás fenekére - Fotó

Forró videóval jelentkezett Szabó Zsófi a táncpróbáról.

Hamarosan visszatér a tévé képernyőjére a TV2 közkedvelt táncos vetélkedője a Dancing with the Stars, immáron az ötödik alkalommal. A napokban fény derült arra, az új évadban ezúttal kik mérik majd össze a tánctudásukat, így például a Mokka és az Újratervezés műsorvezetője, Szabó Zsófi is felhúzza a tánccipőt. Párja Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst-és bronzérmes, valamint világbajnoki latin- és showtánc finalista lesz, aki egyben a DWTS második évadának győztese is: akkor Tóth Andi profi táncpartnereként lépett parkettre.

A felkészülés már gőzerővel zajlik a nagy megmérettetésre, ezt bizonyítja Szabó Zsófi közösségi oldala is, ahol egyre másra osztja meg a friss tartalmakat arról, miként is készül a táncos megméretettésre. Már most mindenki azon a véleményen van, hogy Szabó Zsófi és tánctanára, Andrei Manga között izzik a levegő. Azt pedig csak alátámasztja, hogy Zsófi 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében -, amit ide kattintva tekinthetsz meg -, Mangra még rá is markolt a csinos műsorvezető formás popójára. 

A műsorvezető beszámolójából az is kiderült, hogy nagyon korán kezdte a napot, már hajnal öt órakkor a TV2 stúdiójában volt, hogy megkezdje a munkáját. Alig fél óra alatt pedig már el is készült, hogy neki lásson a reggeli forgatásának.  S csak mindezek után mehetett el a Dancinges táncpróbájára, aminek kulisszáját felfedő fotójához a Drilland - Love V számát csatolta. Hogy ezzel pedig mire is akart célozni Szabó Zsófi azt nem lehet pontosan tudni. 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek